E2y

Hvordan introdusere to katter i hjemmet ditt

Ved innføring av to katter til hverandre utfordringen kan bli møtt med hveser og swats hvis det gjøres feil. Vanligvis katten som allerede har vært bosatt i hjemmet har hevdet hans eller hennes territorium som sin egen. Når bringe en ny katt i ligningen den første katten vil føle seg truet og ønsker å beskytte sitt territorium akkurat som det ville i naturen. Den andre katten vil føle seg ut av sted og redd, og føler behov for å forsvare seg. Ved å følge noen svært enkle grep kan du unngå mange farer forbundet med utfordringen med å innføre en ny katt eller kattunge inn i hjemmet ditt.

Trinn 1

Først av alt må du huske at dette domenet er ditt første kattens territorium. Uansett hva, ikke forby katt nummer én fra å gjøre noe han eller hun normalt ville gjøre. Ta den nye katten inn i hjemmet i en transportør. Ikke kall den første katten over for å sjekke ut transportøren og ikke gjør en oppstyr over hva som er inni.

Trinn 2

Hvordan introdusere to katter i hjemmet ditt. Først av alt må du huske at dette domenet er ditt første kattens territorium.
Hvordan introdusere to katter i hjemmet ditt. Først av alt må du huske at dette domenet er ditt første kattens territorium.

Sett transportøren ned på gulvet og gå bort. Ringe ut til din første katt og gjør dine daglige ritualer som klining, klemming eller snakke med din første katt.

Trinn 3

Gå bort fra både katter og se når den første katten nærmer transportøren for å se hva det holder. La begge kattene snuse hverandre ut gjennom buret observere hva som skjer. Forvent å høre noen hvesende og growling. Det er et naturlig instinkt for begge kattene å forsvare seg mot inntrenger deres.

Trinn 4

Hvis noen hvesende og growling begynner, si "nei" rolig men bestemt. Hvis katten din blir hans eller hennes oppmerksomhet til deg, belønne katten på noen måte - enten det er et kjæledyr, gni eller behandle.

Trinn 5

La katten å gå tilbake til buret. Hvis hvesende og growling fortsetter, gjenta trinn fire. Hvis katten er fortsatt roligere mens nærmer kasse denne gangen, belønne ham / henne med en gni eller godbit. Hvis hvesende fortsetter, flytte kasse fra gulvet og utilgjengelig for den første katten.

Trinn 6

Lage en egen plass til den nye katt eller kattunge. Pass på at det ikke er en favoritt rom i første katten. Hold den nye katten i dette rommet til enhver tid med mindre du er på en av de overvåkede besøk som vil bli nevnt i trinn 7. Har en egen søppel boksen og mat-og vannforsyning i dette rommet. Dette rommet vil være din nye katten hjem for de neste dagene.

Trinn 7

Sett transportøren ned på gulvet og gå bort. Gå bort fra både katter og se når den første katten nærmer transportøren for å se hva det holder.
Sett transportøren ned på gulvet og gå bort. Gå bort fra både katter og se når den første katten nærmer transportøren for å se hva det holder.

Ta den nye katten ut for tilsyn besøk for de neste dagene. Kontroller at du kan vie full tid og omsorg for både katter under disse besøkene. Ikke mase over det nye tilskuddet i løpet av disse besøkene. Så hardt som dette kan være, må du betale mer oppmerksomhet til den første katten. Dette er svært viktig fordi det forsikrer din første katt som sin plass er fortsatt sikker.

Trinn 8

Over tid tillate disse besøkene til å bli hyppigere og lengre varighet. Du vil kunne se hvor godt katter får sammen sammen. Når de ser ut til å være komfortabel med hverandre, kan du tillate dem å leve i harmoni.


Denne overgangen fra fremmede til venner tar vanligvis ca en uke, men kan ta lengre tid. Med noen katter, som er mer vennlig og åpen, kan det ta så lite som en dag eller to. For andre katter, særlig eldre katter som blir introdusert til kattunger og unge katter, kan det ta en måned eller mer. Med tid, tålmodighet og kjærlighet kan du holde liv i en kamp laget i himmelen.