E2y

Hvordan å bli venner med en bortkommen katt

Hjemløse katter er svært farlig på grunn av deres eksponering for tøffe miljøer. Selv tillitsfulle mennesker er allerede ute av deres sinn. Det er derfor så mye som mulig, vil folk fortelle deg aldri å bli venn med en bortkommen katt. Hvem vet, ved å prøve å bli venner med det, kan det bite deg og du kan bli smittet med rabies. Det er noe du bør være forsiktig med når befriending en bortkommen katt.

Hvordan å bli venner med en bortkommen katt. Ikke bli skremmende.
Hvordan å bli venner med en bortkommen katt. Ikke bli skremmende.

Den gode nyheten er, men farlig, å få venner med en bortkommen katt er mulig. Den trenger bare riktig timing og en mild tilnærming. Her er noen tips om hvordan du kan bli venner med en bortkommen katt ved å ta noen forholdsregler så vel:

  • Ikke bli skremmende. Prøver ikke å være så skremmende for spredt katten ved å få ned på bakken første gang du nærmer deg katten. Når du kommer ned, prøver å holde stille og ikke gjøre noen brå bevegelser som vil skremme katten. La det bli vant til at du blir der til det innser at du ikke er der for å skade ham.
  • Få oppmerksomhet. Stjel kattens oppmerksomhet ved å gjøre myke lyder som å klikke tunge eller snakke med det stille og rolig. Vent til katten å legge merke til deg og aldri gjøre noen tøffe bevegelser der.
  • Nå ut. Nå ut bokstavelig talt vil gjøre bortkommen katt føler at du er en svak skapning. Rekk ut hånden og vente til katten nærmer deg. La katten tilnærming deg og gjøre det første trekket. Tillate ham å snuse på hånden din. Dette er dyrets måte å bli kjent med en person. Etter noen snuse, forsiktig klapp spredt katten. Når du gjør dette, aldri komme ned på knærne eller hendene fordi det vil bli vanskeligere for deg å komme vekk i tilfelle spredt katten bestemmer seg for å angripe deg.
  • Mat. Å gi en bortkommen katt litt mat er en god måte å starte et vennskap. Etter klappet katten, kaste mat på din side, og se om det liker maten. Gi katten mer mat hvis den gjør det.
  • Veterinæren. Hvis katten er skadet, ta ham til veterinær og gi den næring før det blir bedre. Gjøre noe godt for et dyr vil bli verdsatt av stempelkompressorer denne godhet.
  • Hold deg rolig. Det er sjansene for at bortkommen katt vil knurre eller susing på deg. I dette øyeblikket, bedre bo så rolig som mulig. Det er virkelig noe å være redd for, men hvis du kjører, vil det ødelegge den mulige vennskap mellom dere.
  • Bevege seg sakte. Selv etter at katten har nærmet deg, holde dine bevegelser sakte. Du fortsatt ikke har kattens fulle tillit etter noen minutter av klining. Fortsett å være forsiktig før det blir vant til deg å være der.
  • Pet. Lidenhet spredt katten er et tegn på at du ønsker å være venner. Dette er også det rette øyeblikket til å fortelle katten at du ikke ønsker å gjøre noe harde til det.

Vær ekstra forsiktig når du nærmer deg en bortkommen katt og være veldig forsiktig. Bare gjennom riktig tilnærming som du kan lykkes og trygt befriend en bortkommen katt.