E2y

Hvordan bygge katt trær

Cat trær eller skrape innlegg er prosjekter som du kan arbeide på en enkel måte. Det er et prosjekt hvor du kan bruke materialer du kan finne i hjemmet ditt. Den gode ting om å bygge din egen katt treet er at du kan velge design og materialer som du vil bruke. Du trenger ikke å kjøpe alt, og hvis du gjør, materialer som ikke trenger å være dyrt. Så lenge treet du bygge vil tjene sitt formål, vil du være fri fra stresset av alltid ser ut for møblene dine.

Her er fremgangsmåten du bør følge for å bygge katt trær:

Hvordan bygge katt trær. Sjekk katt treet design online.
Hvordan bygge katt trær. Sjekk katt treet design online.

  • Sjekk katt treet design online. Å bygge en katt treet, må du vite hvordan det ser ut. For dette, kan du surfe på Internett for katt treet design postet i mange nettsteder. Hvis du er Internett kunnskapsrike, kan du selv finne enkle å følge instruksjoner om hvordan å bygge katten treet. Sørg for å se på flere nettsteder før du bestemmer deg på et design. En god måte å komme opp med et design mens du surfer på Internett, skissere et design som fanget oppmerksomheten din mens du surfer. Et alternativ til dette er å se på magasiner viet til kjæledyr og kjæledyr eiere. Du kan støte artikler med gjør det selv katt trær.
  • Se deg rundt huset ditt. Nå som du har en anelse om hva en katt treet ser ut, kan du bestemme hvilke materialer som du vil bruke. Se deg rundt huset ditt for å finne tre, negler og ethvert materiale som du kan bruke til å bygge katten treet. Test materialer for å sikre at de ikke vil bryte enkelt. Etter å ha gått gjennom huset, se etter materialer som du fortsatt mangler. Lag en liste over disse materialene, og deretter gå til din lokale jernvarehandel for å finne dem.
  • Gjør katten treet. Etter å ha samlet alle materialene du trenger, går du videre til bygging av katten treet. Teste styrken av materialene på nytt for å sikre at du kan bruke dem for treet. Alltid sjekke om du var i stand til å bygge katten treet sikkert. En god idé er å trekke delene fra hverandre, for å se om de vil gå av. Etter å ha bygget katten treet, ta deg tid i polering det. Dette vil sikre at treet vil ha en glatt overflate som ikke vil såre eller skade for dine barn hvis de noen gang leke med den.
  • Gjøre siste øyeblikk inspeksjoner. Når du bygge din katt treet, ta deg tid til å inspisere den, for å sørge for at det er trygt. Nøye gå over kantene på treet for å sørge for at det er ingen utstikkende kanter eller spiker som kan være skadelig for din familie hvis de tilfeldigvis bump eller velte den. Gjøre de endelige tilleggene. Plassere katten treet på et sted hvor katten kan lett se det.

Bygg din egen katt treet vil gi deg en følelse av prestasjon, og vite at du var i stand til å gjøre noe som ikke bare vil spare møbler fra katten riper, men også la katten bort sine skrape vaner. Det følger du disse trinnene nøye kan du være sikker på at katten treet vil vare lenge, til tross for at du brukte billige materialer til å bygge den.