E2y

Hvordan gjøre interiørdesign for katteeiere

Del 1: beskytter eiendelene dine

Det første en katteeier bør vite om hjemme innredning er å holde det enkelt. Katter er helt overbevist om at de er ansvarlige, at huset og dets eiendeler tilhører dem, og at de har all rett til å bryte rive eller makulere noe de liker. Selv en godt trent katt (en mulig selvmotsigelse) vil ved behov bli overivrig, og med en utilsiktet feie av halen sin vil banke din favoritt dekorasjon fra sin plass til en haug på gulvet.

Denne mangel på respekt for dine eiendeler

Hvordan gjøre interiørdesign for katteeiere. Del 1: beskytter eiendelene dine.
Hvordan gjøre interiørdesign for katteeiere. Del 1: beskytter eiendelene dine.

Denne mangel på respekt for dine eiendeler, overt eller på annen måte, krever at du bruker noen strategi når de bestemmer seg plassering av ulike dekorative stykker. Dette kommer til å utgjøre utgangspunktet til sunn fornuft. Enhver overflate som en katt kan nå, vil de gå på. Derfor lave hyller eller kommoder bør ikke inneholde noen gjenstander som er skjøre. Elementer bør flyttes mot midten av en overflate, eller tilbake mot veggen, for å hindre at de blir banket på gulvet. Elementer som har en bred eller solid base skal erstatte andre mer topp tunge gjenstander. Dekorative aksenter som kan knuse, for eksempel keramikk eller stein statuer, må erstattes av stjele eller tre.

En måte å vise skjøre gjenstander er å flytte dem opp

En måte å vise skjøre gjenstander er å flytte dem opp. Høye hyller som er isolert fra Cat "stepping steiner" vil være ute av farer måte. Det samme kan være tilfelle med høye dressers, men dessverre noen katter vil ta en høy isolert dresser som en personlig utfordring, som de rett og slett nødt til å klatre. Din innredning må være tilpasset personlighet katten din.

Speil kan også gi et problem, som noen katter har en tendens til å angripe sitt eget speilbilde. Dersom katten din har et problem med dette, kan kjøpe fløyel eller satin klut og drapering den over speilet være en dekorativ måte å løse dette.

Planter kan være en av de største innredning problemene en katteeier vil møte. Kjæledyret ditt kan tygge på blader, grave i jorda, eller urinere på dem. Heldigvis finnes det måter både å dekorere rundt disse problemene, samt å trene katten din ut av dem. For biting og tygging av blader, en naturlig spray avstøtende brukt til anlegget vil føre fleste katter for å unngå det. Slik stopper du en katt fra forankring i eller excreting i anlegget ditt må du innse at smuss i potten minner om katter søppel boksen. For å endre dette, bruker steiner eller grus for å fylle over toppen av smuss. Dette vil fjerne katten fascinasjon med jord, og kan være en fin dekorativ aksent til anlegget ditt

Kattegress er en spesiell type plante du kan vokse i ditt hjem som er spesielt sammensatt for å være trygt for kattedyr, og å gi dem visse vitaminer de kan mangler. Kjøpe denne kan gi katten din et akseptabelt alternativ til rote med plantene dine. Når du ser at katten spiser katten gress, belønne dem overdådig. Når du ser dem gå i nærheten av andre planter, plukke dem opp og plassere dem foran katten gress. Hvis de spiser den tilbudte vegetasjon, deretter belønne dem. På denne måten kan du bruke positiv forsterkning for å slå en adferd til anotherCats vil ripe noe som er laget av stoff, inkludert sofaer, gardiner og puter. På grunn av dette, kan det være lurt å starte med å spraye naturlig katt frastøtende på mer attraktive stykker. En plast sofaen dekke kan må brukes for en kort tid mens katten lærer å oppføre seg. Kjøpe kjæledyret en skrape innlegget og lovpriser den for skrape at i stedet for sofaen er en god måte å positivt forsterke den negative atferden ut av katten. Du er nødt til å nøye overvåke utviklingen deres, og bare fjerne beskyttende belegg fra møbler når du er sikker på at de er trygge.

Mens katter er en fare for de fleste innredning

Mens katter er en fare for de fleste innredning, kan planlegging fremover minimere disse problemene. Katter er så vanskelig å trene at det ofte er lettere å bare dekorere rundt dem. Bruke sunn fornuft, og betaler oppmerksomhet, bør tillate deg å utvikle en innstilling som compliments ditt kjæledyr eie opplevelse.

Del 2: beskytte ditt kjæledyr

Denne mangel på respekt for dine eiendeler. Del 2: beskytte ditt kjæledyr.
Denne mangel på respekt for dine eiendeler. Del 2: beskytte ditt kjæledyr.

Hvis du eier en katt, så utforme innredningen av hjemmet ditt vil kreve å ta flere forholdsregler for å beskytte kjæledyret fra skade. Glass elementer bør unngås både fordi de er enkle å knuse, og fordi fragmenter av glass kan da bli innebygd i kattens hud. Andre elementer som bør unngås, er de som har skarpe kanter, pigger, eller som har små biter som kan brytes av og svelges. Du bør også vurdere om et objekt du tar inn i ditt hjem vil være usunn hvis spist av katten. Disse elementene kan inkludere planter, blomster og duftende stearinlys. Er katter ganske selvforsynt, samt intelligent, men de er også nysgjerrig, og du ikke ønsker å gi dem noen enkel metode for å skade seg selv.

Katter er fascinert av streng

Katter er fascinert av streng, som en del av deres naturlige instinkt å drepe slanger. Denne fascinasjonen kan bære over med elektriske ledninger. Hvis du fange katten din angripe eller spille med elektriske ledninger bør du stoppe dem umiddelbart. Dette er en meget farlig problem som kan ikke bare resultere i katten electrocuting selv, men også i å forårsake en brann. Hvis kjæledyret ditt vedvarer i dette problemet, er én måte å beskytte dine ledninger å pakke dem i duct tape. Dette vil gjøre dem vanskeligere å bryte gjennom og mindre appetittvekkende for en katt å tygge på. Det finnes også mange naturlige spray som har spesielt formulert lukter som vil føre til en katt for å unngå et område der det er sprayet.

Gardin ledninger holder mye den samme fascinasjonen som elektriske ledninger gjør, og de kan også være en fare kvelning. Hvis du har tau som henger altfor langt fra gardin, kan katten angripe den, slik at den floke. Hvis katten blir fanget i floke seg selv, kan det være svært farlig. Lang hengende ledninger bør knyttes opp av kattene rekkevidde, eller kappet slik at de ikke dingle der en feline kan nå dem. Nivået av forsiktighet bør du bruke er basert på din individuelle katt. Overvåk kjæledyr og ditt hjem, og endre innstillingen etter behov. Utvis alltid forsiktighet når bringe et nytt objekt i et område, og være sikker på at du ikke innføre noe som kan være skadelig for katten. Det meste, bare bruk sunn fornuft og prøve å fjerne eventuelle åpenbare farer der de ikke kan nås.

Del 3: skjønnheten av katt dekor

For det meste katten innredning er mindre om å være vakker og mer om å holde kjæledyr trygt og behagelig. Men det er så mange produsenter av katt produkter som du kan fint nesten alle av de elementene som er nevnt ovenfor i flere forskjellige farger. Prøv å kjøpe elementer som søppel bokser og skrape innlegg i matchende eller gratis farger. Hvis du matche nyansen til resten av innstillingen din du kan være i stand til å blande dem sømløst inn i området.

Alternativt kan det være lurt å sette av en plass bare for kattens ting, for å skille dem fra utseendet på resten av rommet. Selv om dette ikke vil helt eliminere inntrenging av katt leker på innstillingen din, kan det tillate deg å lage samspill mellom kattens eiendeler og dine. Hvis din hjemme er dominert av én farge som grønn eller blå, kan kjøpe matchende svart katt eiendeler faktisk kompliment dette utseende. Hvis fargene er mer marmorert, så mønstrede katt leker, eller duse sand farget dem, kan være en bedre måte å skape likestilling i rommet står fargetone.

Søppel boksen er en av de mest plagsomme katt eiendeler for å dekorere rundt. Det stinker, det er skittent, og det er vanligvis omgitt av spredt søppel trampet ut av boksen av din uvitende katt. En måte å håndtere dette elementet er å skjule det, enten i et bad, eller et sted ute av veien som et skap. Hvis du ikke har noe sted å skjule det, så bør du vurdere å få en dekket katt boks. De er mye mer attraktivt deretter forlater kullet nakne, og vil også redusere lukten. Dessverre er dette sjelden attraktive, og bli skitten lett. Å lage dine egne dekker, får en gigantisk pappeske og legg den over kullet. Skjær et hull i fronten hvor døren er. Dekk boksen i dekorative papir, for eksempel innpakningspapir, og deretter strøk dette i plast for å beskytte den mot fuktighet. Denne metoden skal bare brukes i forbindelse med en eksisterende plast katt dekke, ellers fuktighet vil sive inn i papp og slå den til potetmos.

Katter kan lage fantastiske kjærlig kjæledyr

Katter kan lage fantastiske kjærlig kjæledyr. De er ganske selvforsynte, og ikke krever mye oppmerksomhet. Men de er fortsatt dyr, og vil være uvitende om skjønnheten i ditt hjem. For å opprettholde utseendet på innstillingen din, og samtidig opprettholde sikkerheten av kjæledyret ditt, må du planlegge innredningen som du utvikler i ditt hjem. Hver katt er forskjellig, så la ditt hjem utvikle seg med kjæledyr, til du kommer til en stasis der sikkerhet og skjønnhet er på sitt beste.

Joey Lewitin er en forfatter, designer og kunstner. Dekorere ideer fra ham og andre kan ses på http://pebblez.com/information/home-decorating-idea.html