E2y

Hvordan holde katten din fra å drepe fugler

Katter er naturlig å se på, forfølge og prøve å fange noen "bytte" de ser, slik som fuglene i hagen din. Du må ta skritt for å beskytte fuglene fra katten din med mindre du ser frem til å motta en død fugl som en "premie" på verandaen. Her er hvordan du kan holde katten din fra å drepe fugler:

Hvordan holde katten din fra å drepe fugler. Bruk et halsbånd med bjelle.
Hvordan holde katten din fra å drepe fugler. Bruk et halsbånd med bjelle.

  1. Hold katten inne. Den eneste sikker metode for å holde katten din fra å drepe fugler er å holde ham borte fra dem ved å holde ham inne. Innekatter kan fortsatt praktisere sin jakt ferdigheter, men på leker, ikke på levende fugler. Hvis du lar din katt utenfor å spille eller streife rundt, prøver ikke å gjøre det rundt soloppgang. Dette er når fuglene i hagen din vil være mest aktive, og når katten er mest sannsynlig å fange dem.
  2. Bruk et halsbånd med bjelle. Din innendørs-utendørs katt skal allerede være iført en krage for identifikasjon. Bare legg en liten bjelle til halsbåndet. Det vil høres ut som katten beveger seg, ingen rolle hvor sakte han prøver å krype mot fuglene. Denne advarselen gir din bakgård fugler nok tid til å komme bort fra katten din. En bjelle er et utmerket alternativ for de som ønsker å la katten gå ute, men har et verksted som er for stor for dem å se deres katt tett hele tiden. Det er enkelt og effektivt, og krever ikke konstant arbeid på din del.
  3. Ordne hagen din med omhu. Gjør det vanskeligere for katten din å drepe fugler ved å holde ham borte fra fuglebrett og birdbaths. Plante busker og planter i områder som er borte fra fugl attraksjoner slik at katten ikke kan gjemme seg der for å drepe fugler. Arrangering hønsenetting rundt fuglebrett og bad kan også holde katten unna. Fuglebrett bør plasseres høyt i luften, bort fra noe katten kan klatre opp til nå materen. Hvis feeders er på innlegg, velg PVC eller metall seg, ikke tre seg at katten kan klatre opp.
  4. Trim kattens klør. Med klipte klør, vil katten finne det vanskeligere å klatre opp gjerder eller andre objekter å nå fuglene, og vil være mindre sannsynlighet for å fange dem hvis han ikke komme nær. Ikke Declaw katten, som er smertefullt for dem. Hvis du ikke ønsker å klippe neglene rutinemessig, kan du få myke dekker for kattens klør som vil ha den samme effekten.
  5. Omsorg for skadde fugler. Hvis du finner noen skadde fugler i hagen din, kan du kontakte nærmeste dyrelivet rehabiliteringssenter for instruksjoner om hva du skal gjøre med det. Med omsorg, kan du være i stand til å holde fugl i live, og returnere den til din hage.

Å ha en katt er mye moro, bortsett fra når de begynner å bringe hjem døde fugler som de har fanget i hagen din. Mens katten din kan fortsatt sporadisk fange en fugl, vil disse trinnene sterkt redusere kattens evne til å drepe din bakgård fugler.