E2y

Hvordan overvinne ensomhet

Har du noen ganger føle seg utelatt, ensom, ubrukelig og tom? Selvfølgelig føler seg ensom er ikke noe gøy, og er en advarsel om at du trenger kameratskap, nærhet og intimitet. Vi trenger kameratskap å føle seg vel. Isolere oss selv vil ikke gjøre noe godt og kan holde oss fra å fungere godt. Kan fremgangsmåten liksom lette ensomhet vi føler inni.

Trinn 1

Hvordan overvinne ensomhet. Aldri tro at du er alene.
Hvordan overvinne ensomhet. Aldri tro at du er alene.

Aldri tro at du er alene. Ifølge en essayist, Henry David Thoreau, "Jeg har aldri funnet følgesvenn som var så omgjengelig som ensomhet." Og dette er så sant. Hvis dette gjøres riktig, kan øyeblikk av ensomhet gi oss dyp tilfredsstillelse. Imidlertid kan forlengede perioder med isolasjon føre til ensomme.

Trinn 2

Tenk positivt. Til tider ensomhet er pålagt oss av situasjoner utenfor vår kontroll, som å være borte fra en venn. Og når ting ikke går bra, vi ofte dvele ved bedre tider som vi hadde tidligere. Men vi må ikke glemme at omstendighetene er nødt til å endre seg til det bedre. Med dette, forskerne ofte nevner den midlertidige ensomhet. Snakke om hva du føler med noen som bryr seg kan hjelpe. Vi skal ikke leve i fortiden, i stedet alltid se etter en lysere fremtid.

Trinn 3

Komponere selv. Til tider kan vi tenke at smerten av ensomhet synes å vedvare og at det ikke vil ta slutt snart. Du kan føle at ingen bryr seg og kan selv tror at du ikke orker det lenger. Dette kan være en kronisk type ensomme. Og det første som vi bør gjøre er å forstå årsaken. Noen ganger danner vår lav selvfølelse en barriere som holder oss fra å åpne opp og å få venner. Og tanker som "jeg er skjemmende, jeg uinteressant, jeg er verdiløs," vil ikke hjelpe i det hele tatt. Nøkkelen i å overvinne din ensomhet kan derfor ligge i å bygge vår selvrespekt. Akkurat som du bare kan se den fulle farger av en blomst etter at den utfolder seg, kan andre bare fullt ut setter pris på dine kvaliteter hvis du åpner opp for dem.

Trinn 4

Trinn 1. Tenk positivt.
Trinn 1. Tenk positivt.

Mingle med andre. Ofte er det beste rådet for en ensom person å bli involvert med andre mennesker. Og det fungerer! Omsorg for andre ikke bare får tankene bort din egen ensomhet, men motiverer andre til å ta en interesse i deg. Du bør være vennlig, ellers vil folk tro at du er stuck-up. Begynn med et smil. Deretter innlede en samtale. Stille enkle spørsmål som "Hvor er du fra?", "Vet du så og så?" Både av dere kanskje vet en person og før lenge dere snakker allerede. Vennlige handlinger og sjenerøs ånd vil likeledes hjelpe deg å bygge verdifulle vennskap.


Noen ganger dekker ensomhet opp den virkelige oss. Vårt liv er som en hverdagslig kamp. Og akkurat som i en kamp, ​​er vi ikke der for å kjempe alene. For noen er et nært forhold til Gud den beste kur for ensomhet. Vi må være trygg på at ensomheten vi føler er helt normalt, så slapp av.