E2y

Hvordan avgjøre hvem du vil invitere til ditt barns bursdagsselskap

En av de første trinnene i planleggingen et barneselskap gjør en gjesteliste. Nå kan det bli ganske vanskelig å finne ut hvem som får en ettertraktet invitasjon, spesielt hvis du og barnet ditt har en vid krets av venner. Det er upraktisk å invitere alle du kjenner, så du må være kunnskapsrike når du gjør din liste.

Her er hvordan du skal bestemme hvem du vil invitere til ditt barns bursdagsselskap.

  • Bestem hvor mange gjester du kan ha med å planlegge de andre detaljene først. Før du gjør en liste, bestemmer først på åstedet slik at du vet hvor mange personer du kan praktisk talt plass. Du bør ha et budsjett satt slik at du vet hvor stor en fest du kan ha. Hvis du bare har nok penger for en ettermiddag med kake og iskrem i hagen din, vil du være i stand til å finne ut hvor mange mennesker kan passe i rommet ditt. Hvis du bare har en 225€ budsjett, er det ikke rimelig å invitere barnets hele klassen, pluss familie og har en sitte ned buffet for 100 i to-roms leilighet.
  • Bestem deg for nære familiemedlemmer. Hvis du har mye familie, kan du faktisk ha en familie eneste partiet. Bestemor og bestefar ville også sette en invitasjon til festen, men bare hvis de bor i byen, og det ville ikke være en stor prøvelse på en del å ha dem involvert. Dette er ikke som et bryllup der du må invitere slektninger fra ut av staten. Men hvis de fleste av dine familiemedlemmer er gamle og ville ikke sette små boisterous barn, kan du velge å forlate av alle familiemedlemmer og slett invitere barn.
  • Inviter dem barnet regelmessig ser og spiller med. Dette er hans parti så invitere folk der selskapet du vet han vil like. Sørge for at hans favoritt ettermiddag playdate kompis er der, samt gutt fra over gaten som han sykler med regelmessig.
  • Vær selektiv klassekamerater. Bare fordi barnet går på samme skole som noen ikke nødvendiggjør automatisk en invitasjon. Du ville ikke invitere alle på jobb til dine egne spillejobber, så ikke føl deg skyldig hvis barnet ditt har å være selektiv. Du kan tildele om fem-ti plasser for ditt barns nærmeste venner på skolen. Dette er nok fordi de fleste barna bare har ett eller to beste venner.
  • Prøv å invitere barn. Hvis barnet ikke er i skolen ennå, kan du prøve å invitere andre par som har barn i nærheten barnets alder. Ellers vil du ha en barnebok bursdagsfest med ingen barn. Du vil at denne parten å være moro for barnet ditt også.
  • Ikke føl deg forpliktet. Ikke føl at du må invitere alle dine naboer og venner. Du må være fast og selektiv. Kun plass til antall personer du har råd.


Hvordan avgjøre hvem du vil invitere til ditt barns bursdagsselskap. Bestem hvor mange gjester du kan ha med å planlegge de andre detaljene først.
Hvordan avgjøre hvem du vil invitere til ditt barns bursdagsselskap. Bestem hvor mange gjester du kan ha med å planlegge de andre detaljene først.

Hvis du virkelig har for mange mennesker som du vet, kan det være lurt å bryte opp feiringen av grupper. For eksempel kan du ha en liten komme sammen med familiemedlemmer, men la barnet ta ut sine ti venner for noen iskrem på en lørdag.

Ikke stress for mye om partiet

Ikke stress for mye om partiet. Det er ment å være morsomt! Har den rette balansen av voksne som kan hjelpe, samt nok barn å leke med å sørge for at alle har en hyggelig tid.