E2y

Hvordan du planlegger en overraskelse birthday party

Ikke alle elsker overraskelser, men de fleste setter pris på akkurat den enkle tanken satt bak planleggingen av en overraskelsesfest for sin fødselsdag. Suksessen av en overraskelse birthday party, men vil fortsatt stole mye på hvor godt du organisere det. Her er noen enkle tips for å følge for å sørge for at den du organisere blir en lykkelig begivenhet for alle som er det:

  1. Budsjettet pengene dine. Det er alltid bra å starte med å vite hvor mye penger du har å bruke. Hvis du har et lavt budsjett, og bare lage en enkel sammenkomst, så kan du sannsynligvis velge medskyldige fra venner som kan hjelpe deg ved å gi mat og drikke, partiet plass, eller ved å bli underholdning, og det kan ikke være noen trenger for å kjøpe eller leie noe. Hvis du har noe spart opp eller hvis flere av dine venner eller familie har reist i, kan du ha frihet til å planlegge noe større.
  2. Planlegg tidlig. Dette innebærer å be om hjelp fra folk du kan stole på med hemmeligheten. Plukke hvem dine medsammensvorne er er svært viktig, siden gjør alt på egen hånd kan til slutt være katastrofalt for partiet du planlegger, og for hektisk for deg. Venner kan gi deg nyttig innspill. De kan ha noen virkelig gode ideer for et parti som vil bidra til å gjøre det til en suksess. De kan hjelpe deg med å velge hvilken kake å kjøpe og i lagring av dekorasjoner og fest forsyninger og sette dem opp når de trengs, og kan også sende noen av de invitasjoner for deg. Det er hyggelig å planlegge festen med andre mennesker, men sørg for å involvere ingen i planleggingen som kan lekke noe til personen du ønsker å overraske.
  3. Velge en dato som du er sikker på at hedersgjesten er gratis. Det er ingen mening hvis den personen du ønsker å overraske ikke kan komme til sitt eget parti, så pass på at du velger en dato som er praktisk ikke bare for dine gjester eller for deg selv, men for din æresgjest. Sørg også for å komme opp med noen strategi for å gjøre personen kommer til stedet på festen uten å være klar over at han er faktisk i ferd med å delta på en fest arrangert for ham. Du kan vanligvis oppnå dette ved hjelp av en av personens nære venner.
  4. Lage en gjesteliste. Dette vil gjøre det lettere å anslå hvor mye plass, mat og drikke du trenger å ta hensyn til. Gi gjestene en diskret invitasjon ved å sende dem kort eller en e-post. Sørg for å la dem vite at det du planlegger er en overraskelse birthday party, og etterspørselen alles absolutte taushetsplikt.
  5. Tren detaljene i partiet. Du ønsker kanskje å velge et tema, spesielt hvis hva du planlegger er en gutt parti. Liven stemningen med ballonger og holde musikken spilles i bakgrunnen. Reserve alt du trenger på forhånd, og sjekke med bakeri hvis du har en kake levert. Husk at du ønsker å gjøre dette til en hyggelig overraskelse for honoree, så prøv å ha alt i orden for partiet. Du bør være i stand til å imøtekomme for endringer skjønt, siden ulykker kan noen ganger skje, og du kan finne deg selv uten en kake eller fetter lovet musikk system, for eksempel. Bare være kreativ og oppfinnsom med det du har.

Hvordan du planlegger en overraskelse birthday party. Budsjettet pengene dine.
Hvordan du planlegger en overraskelse birthday party. Budsjettet pengene dine.

Følg disse trinnene, og du vil sørge for at alle, spesielt den feire fødselsdagen sin, er å ha det gøy.