E2y

Hvordan å skjemme bort en ny mamma på Morsdag

Barn feire morsdag er til ære for sine mødre

Barna feire Morsdag er til ære for sine mødre. Det er den ene dagen når rollene er snudd og mamma blir bortskjemt av hennes barn og hun får en dag til seg selv. Tradisjonelt er dette en dag hvor alle gjør moms føler ekstra spesiell og alle plasser i å gjøre henne dagen hyggelig.

Men hva om den nye moms

Hvordan å skjemme bort en ny mamma på Morsdag. Ta over hennes oppgaver for dagen.
Hvordan å skjemme bort en ny mamma på Morsdag. Ta over hennes oppgaver for dagen.

Men hva med de nye moms? Hva med mødre som babyer er for ung til å reversere sine Omsorgssvikt rolle? Hvem får å ta vare på dem og få dem til å føle seg spesiell på den spesielle Morsdag? Som skjemmer den nye mamma?

Nedenfor finner du noen forslag til hvordan å skjemme bort en ny mamma:

  • Forstå situasjonen. Før du gjør noen forsøk på å skjemme bort den nye mamma er å forstå hva hennes situasjon er. Er hun oppdra barnet alene? Er hun en hjemmeværende mamma mens mannen tilbringer hele dagen å jobbe og forsørge familien sin? Er hun bor sammen med foreldrene mens omsorg for barnet? Får å være kjent med hennes situasjon vil åpne opp ideer om hvordan å skjemme bort den nye mamma.
  • Lag en utklippsbok. Siden babyer er sentrum for den nye mors verden, kan du lage en scrapbook på babyen deres. Kontroller at du bruker bilder som hun ikke har allerede. Prøv å kontakte alle dine venner og gå gjennom fotoalbum som har bilder av den nye mor og hennes baby. Jo mer unike bildene, jo mer minneverdig blir de.
  • Ta over hennes oppgaver for dagen. Få vennene dine til å ta vare på henne og hennes baby for alle morsdag. Ta skift blant dine venner å ta vare på henne. Kom opp med en liste over daglige gjøremål den nye mor gjør i løpet av dagen og divvy opp aktivitetene blant den nye mors nærmeste venner. Små ting som dette vil bli verdsatt av den nye mor som det kan ta mye tid og energi å ta vare på en baby. Hetten av dagen med en fin liten fest for den nye mamma.
  • Gjør det til en spa-dag. Få en barnevakt og ta den nye mamma ut på en spa-dag. Ta henne til en salong, få en massasje, en mani-pedi, og la henne en spa så lenge hun liker. Deretter cap dagen ved å ta henne ut på en fab dato. Mødre, i kjernen av det hele er fortsatt kvinner som trenger å bli minnet på at de er fortsatt ønskelig og en spa dag som det vil være stor for henne.


Gi henne en jente i dag ut

Gi henne en jente i dag ut. Komme i kontakt med sine nærmeste venner og gi henne den dagen med henne BFFs. Ta barnet ut hendene for en dag mens hun tilbringer hele dagen henger ut med sine nærmeste gal pals som hun pleide å gjøre da hun var singel og fristilt. Deretter har en overdådig måltid venter på henne, tilberedt av deg, venter som hun kommer hjem.