E2y

Hvordan be gjestene om å lagre dato

Hvis du planlegger en stor begivenhet

Hvis du planlegger en stor begivenhet, sier bryllupet ditt kanskje, kan det være lurt å sørge for at dine gjester lagre dato for hendelsen. En av de nyere innovasjoner i brevpapir elementer er Lagre dato kortet. Denne typen kort er nå populært inkludert i roster av brevpapir elementer for arrangementer som inkluderer: invitasjoner, RSVP kort, sitteplasser kort og mer.

Lagre dato kortene er mer munter i tonen enn formell invitasjon. Formålet med Lagre dato kortet er å gi dine gjester en ekstra påminnelse om å holde datoen for ditt arrangement åpent. Redd Dato kortet er forskjellig fra RSVP kort. RSVP kort gis vanligvis sammen med invitasjonen.

Hvordan be gjestene om å lagre dato. Hvis du planlegger en stor begivenhet.
Hvordan be gjestene om å lagre dato. Hvis du planlegger en stor begivenhet.

Lagre dato kortene er ikke bare brukes for bryllup. De kan også sendes så Lagre dato for din mors 75-årsdag party, din sønn fornøyelse, noens familiegjenforening, bar mitzvahs, et jubileum og mange flere viktige anledninger.

For bryllup for eksempel

For bryllup for eksempel, invitasjoner sendes minst to måneder i forveien. Sende en Lagre dato kortet så snart du har satt bryllupet dato vil gi din gjest god tid til å planlegge og arrangere sine tidsplaner. Redd Datoer merknader er vanligvis gitt 6-9 måneder før bryllupet. For en destinasjon bryllup, bør du også gi en lengre melding til dine gjester.

Hvis du ønsker å spørre dine gjester å lagre dato for hendelsen, dette er hva du må gjøre:

En. Har Påminnelseskort trykt selv før de formelle invitasjoner. Denne typen kort trenger ikke matche din formelle invitasjonen. Siden du sende lagre dato kortene i forkant av formelle invitasjoner, har du sannsynligvis ikke har valgt design for invitasjonen uansett.

Ta med følgende informasjon på kortet:

  • Navn
  • Hendelse
  • Dato for arrangementet
  • Sted for arrangementet

Du kan også legge til din kontaktnummer samt linjen: ". Invitasjon til følge" Hvis du har noen andre detaljer som kan være nyttige for gjesten, for all del ta med disse detaljene. Husk, en av dagen kortet er uformell. For par som har en destinasjon bryllup, kan de inneholde informasjon om hotellet, transport service (fly, båt, tog, osv.), og noe om det lokale området også.

For bryllup for eksempel.
For bryllup for eksempel.

2. Send lagre dato kortene til dine gjester. Du trenger ikke å sende et kort til alle potensielle gjester. Bare sende til dem som du er sikker på å invitere.

Kortene er ikke de eneste middel for å la gjestene vet hvilken dato de skulle holde åpent for deg. Fordi Lagre dato er et morsomt konsept, andre velger å sende:

  • Påminnelsesmagneter - slik at gjestene vil se datoen hver gang de går til kjøleskapet
  • Redd Dato notater - med brosjyrer relatert til turen
  • Skrap av kort - hvor gjestene skrape av den delen der hendelsen datoen er trykt
  • Postkort - som koster mindre enn sende et kort

Hvis du er på et stramt budsjett, kan du gå så langt som å sende en e-post, en morsom e-kort eller en lysbildepresentasjon informere dine gjester å lagre dato for hendelsen.

Det er mange morsomme og kreative måter å spørre dine gjester å lagre dato. Det er en god måte å la dem vite av kommende arrangement måte på forhånd slik at de kan planlegge sine tidsplaner.