E2y

Hvordan lage et bilde års bok

Ved slutten av året

Ved utgangen av året, vil du bli overrasket over å se hvor mange bilder du har samlet av familie og venner, og alle de fantastiske tingene du opplevde sammen. Disse minnene er de du ønsker å se tilbake til, ting som skjedde i livet ditt som kanskje aldri skje igjen. Hvis du ønsker å beholde disse minnene i live, er et bilde års bok et prosjekt du kan involvere deg i. Du kan også be medlemmer av din familie og nære venner til pitch på og hjelpe deg å bygge opp disse minnene gjennom hele året. Bildet ditt år boken vil vare en lang tid, og det er noe du alltid vil ønske å dele med dem du har kjær. Selv om de ikke var rundt for å oppleve alle dine opplevelser med deg, kan de ha et glimt av alle disse minnene i årboka din. Her er noen instruksjoner om hvordan å lage et bilde års bok av dine egne.

Hvordan lage et bilde års bok. Velg en fotobok programvare.
Hvordan lage et bilde års bok. Velg en fotobok programvare.

  • Velg en fotobok programvare. Med så mange av disse tilgjengelige, har skape et bilde års bok aldri vært enklere. Du kan velge mellom ulike design og kunstverk og gjøre året boken så vakker som du kan. Alt som trengs er litt tid og han bruke av din kreativitet for å oppnå dette enkle, men fantastisk prosjekt.
  • Samle dine fotografier. Det er på tide å gå gjennom alle de bildene du samlet inn og plukke ut de som best kan fortelle din historie. Prøv å plukke de med den beste kvaliteten. Disse bildene vil være din årbok viktigste innhold og du ønsker dem til å skildre alle minnene også. Stjålet skudd er spesielt hyggelig å legge til som de er veldig naturlig. Være så kreative som mulig når du velger dine bilder med en bestemt idé i tankene om hvordan du vil at årboka skal vises.
  • Gjør et tema for året bok. Dette er en ekstra touch som ville forbedre bildet ditt årbok enda mer. Når du velger et tema, la det være noe som er meningsfylt og kan gi en klarere beskrivelse av deg og din familie personlighet. Du kan også ta med noen kunstverk og små tekster eller tekster for å legge til din årboken er bestemt tema. Du kan selv ønsker å legge korte artikler skrevet av medlem av familien din. Barn spesielt er gode historiefortellere, og de kan plassere i noen av sine egne historier å legge til sjarmen av ditt år bok.
  • Be familiens medlemmer til å bidra. Bildene du har tatt og samlet kan ikke være de eneste du kan inkludere i ditt bilde års bok. Andre familiemedlemmer kan være har sine egne spesielle bilder å bidra til det. Gjør ferdigstillelse av prosjektet en felles innsats med alle legge inn sine minner også.


Gjør dette prosjektet på slutten av hvert år i feiringen av alle de store hendelsene i livet ditt. Ved å gjøre dette, er du i stand til å gjenskape alle minnene i årene som kommer.