E2y

Hvordan overleve en familiesammenkomst

For folk som knapt kan stå sine egne foreldre og søsken

For folk som knapt kan stå sine egne foreldre og søsken, kan en familie sammenkomst være nesten uutholdelig. Tanter, onkler, besteforeldre og alle dine søskenbarn til en altoppslukende kommer sammen i ferier å avhøre, bagatelliserer eller bare irritere deg, så vel som hverandre. Og alt dette før brennevin serveres. Men frykt ikke, for disse følgende tips vil tillate deg å overleve en familie sammenkomst:

  1. Sier veldig lite. Dette fungerer for åpne spørsmål som: "Hva gjør du nå?" og: "Hvem er du dating?" Bare hold deg til din bransje når det gjelder karriere. Mumble noen navn når det kommer til forhold.
  2. Keep smiling. Legg en følelse av distractedness, og du vil være i stand til å overleve kommentarer som: "Du har fett.", "Din fetter gjør det bra som en kirurg.", "Hvorfor er ikke du legge meg til på Facebook din?" og, "Better gifte seg snart. du ikke får noen yngre."
  3. Husk en rekke vittige replikker. En av de beste måtene å svare på spørsmålet: «Har du noen gang kommer til å gifte seg?" er: "Men hva med mine andre kvinner?" Og en av de beste måter å svare på spørsmålet "Når skal dere ha barn?" er: "Du mener," legitime "?" I beste fall blir du sett på som en beleven spiller, i verste fall vil ingen flere spørsmål dukker opp.
  4. Late din mobiltelefon ringer. Er det ikke utrolig når telefonen ringer akkurat når alles fokus er på deg, og du må gå ut for å svare på det for så lenge du måtte? Dessuten er en mobiltelefon utstyrt med pene spill som vil underholde deg i minutter.
  5. Dra nytte av familie faux pas. Hver familie har en deadbeat medlem. Eller en som ønsker å forlate college for å bli en rockestjerne. Eller en onkel som er i trøbbel med loven. Bruk sosiale nettverk for å finne ut hvilke av dine slektninger har problemer som er verre enn din, og du kan avlede kritikk hele dagen lang.
  6. Husk å ta med en gave. Blomster eller dessert sender en melding om at du setter pris på vertens innsats.
  7. Ikke flørte med noen. Alle i stedet er en slektning eller å ha et forhold med en. Hvis du ønsker intimitet, vent til festen er over og besøke en bar over på neste by. Du ønsker ikke å være familiens faux pas.
  8. Gjemme seg i kjøkkenet. Kjøkkenet er et travelt sted, og de trenger all den hjelp de kan få med matlaging, servering og rengjøring. Dette er et flott sted å dukke når stua blir for intens. Hvis de spør for mange spisse spørsmålene på kjøkkenet, spør noe om mat og den riktige måten å tjene det, deretter flykte tilbake til spisebord. Gjenta.
  9. Øv drikking. Dette er når du følger din bedre halvdel til hennes familie sammenkomst, og du må bevise din temperament med alle menn. Den gode nyheten er, er samtalen holdt lys, og du kan avlede spørsmål med hjertelig latter.

Hvordan overleve en familiesammenkomst. Dra nytte av familie faux pas.
Hvordan overleve en familiesammenkomst. Dra nytte av familie faux pas.

Familiesammenkomster, som en helhet, er et forsøk affære, men en smart slektning kan få litt moro ut av det. Hvis du ikke får noe gøy ut av det, det er alltid den neste samling.