E2y

Hvordan overleve en break - up

Det er bare ikke fungerer for meg.
Jeg ønsker å date andre mennesker.
Jeg er ikke klar til å slå seg ned.
Jeg trenger litt plass.
Jeg ønsker ikke en forpliktelse.
Vi har ulike livsstiler.
Vi har forskjellige behov.
Du er for trengende.
Det er ikke deg. Det er meg.
Det er deg.
Jeg flytter bort og vil ha en ny start.
Jeg tror ikke jeg elsker deg.
Jeg elsker deg, men ikke på den måten.
Jeg forlater deg for henne.
Jeg kommer tilbake til henne.
Jeg er homofil.

Jeg kunne gå på for alltid

Jeg kunne gå på for alltid. Men uansett hva årsaken er resultatet det samme. Dere to er ikke lenger sammen. Og det føles som noen sluppet løs en rabiat hund og låste en sjelden biff på den stakkars, forsvarsløse, lite hjerte.

Jeg vet det

Jeg vet det. Jeg har vært der. Alle jeg kjenner har vært der. Faktisk, hvis du aldri har vært der, vil din tid komme. Det er bare livet. Men hvis du leser dette, sjansene er at du er der akkurat nå, og du føler hoppe av Empire State Building og deretter hoppe av Golden Gate Bridge. Men det ville bety at du måtte forlate ball som du krøllet opp i på sofaen, så du leser dette stedet.

Så har ingen frykt

Så har ingen frykt. Jeg kommer til å få deg tilbake til verden, gå, snakke, helvete, selv ler! Og snart, vil du glemme gamle what's-hans-navn. Vel, kanskje ikke glemme ham, men du vil komme over ham, jeg garantere det. Som går for henne også.

Først plukke opp en kopi av Heal din hjertesorg. Denne e-boken har god informasjon som vil hjelpe deg å helbrede, og vil snart har du klar for å finne ny kjærlighet.

Her er noen ting du må vite og gjøre for å få blant de levende som snart som overhodet mulig.

 1. Det er ikke å komme rundt følelsen av smerte. Jeg trodde jeg skulle få den dårlige nyheten ut av veien først. Her går. Beklager å måtte bryte den til deg, men du kommer ikke til å unnslippe å føle smerte. Ja, ja, suger at eksponentielt.

  Jeg vet at hvis jeg trodde fotsopp sopp pulver ville ta bort smerten, vil jeg fnyse en hel sak av det. Men det vil ikke. Og ikke mengden av vin, whisky, rippel, Nyquil, Old Spice cologne, reseptbelagte piller som tilhører hunden din, illegale rusmidler, eller flytende vaskemiddel vil gjøre at smerten forsvinne.

  Det kan forsinke smerte for litt mens du besvimte, men på et tidspunkt, du nødt til å komme til og sjansene er, du kommer til å:

  Hvordan overleve en break - up. Det er ikke å komme rundt følelsen av smerte.
  Hvordan overleve en break - up. Det er ikke å komme rundt følelsen av smerte.

  • Føler en helvetes mye verre fysisk, og
  • Du er fortsatt nødt til å føle smerte.

  Det er som å treffe en pause-knappen, deretter trykke 'play' og 'bakrus "på samme tid. Hva godt vil det virkelig gjør du?

  Hva vil gjøre deg godt å gjøre hva du prøver å ikke gjøre Cry selv en elv jeg bryr meg ikke om det er Mississippi renner ned hall;.. Ingen har dødd av å gråte. Og sannheten er, innrømme det (hvis du lar deg selv), omtrent halvveis gjennom en virkelig god sob fest, du faktisk føler deg følelsen noen lettelse.

  La det hele ut, babe. Vet at den første uken er bare icepack uke. Det betyr at ansiktet vil være så rød og hoven fra å gråte så mye at du trenger en ispose. Pluss-siden er at gode gråter slipper denne tristhet ut av deg, og når du er ferdig, du føler deg så trøtt at du endelig kan hvile. Så en god gråte er faktisk veldig nyttig.

 2. Smerte er endelig. OK. Nå er den gode nyheten. Denne smerten og hjertesorg du føler har en begynnelse, en midt og en slutt! Det betyr på et tidspunkt, vil hjertet i en blender følelse forsvinne.

  La meg dele en av de beste bitene av råd jeg en gang fikk om denne eksakte problemet. Jeg gikk gjennom et brudd opp fra "The One" (en av mange er mer som det, men jeg komme bort fra emnet). Jeg gikk for å se en meget klok venn av meg som har vært (mirakuløst) gift lykkelig i mange år, så som standard, en av mine forhold guruer.

  Jeg jamret en stund om hvordan jeg aldri ville komme, jeg var bestemt til å dø alene og hvordan min livmor ville være ufruktbar alltid. Jeg tårer forklarte henne at jeg hadde mistet min eneste sjanse til lykke, som hun kjølig svarte: «Var han din sjelefrende?"

  Huh? Vel, tenkte jeg lenge og hardt om det. Han var en utrolig kjæreste, men jeg virkelig tror at han var slutten alt være alt for meg? Sannsynligvis ikke.

  "God", sa hun, "Da vil det bare ta deg tre måneder å komme over ham. Hvis han var din sjelefrende ... det ville ta seks."

  Hun gjorde et veldig viktig punkt. Det ville være en mållinjen som jeg skulle krysse og når jeg gjorde det, ville min smerte være på den ene siden, og jeg ville være på den andre. Som ga meg enorme trøst å vite at denne smerten skulle bort.

  Jeg kunne gå på for alltid. Ikke gjøre det alene.
  Jeg kunne gå på for alltid. Ikke gjøre det alene.

 3. Ikke gjøre det alene. Det bringer meg til mitt neste punkt. En venn hjalp meg ser dette veldig viktig bit av informasjon. Og det er akkurat hva du trenger. Friends. En virkelig god en, noen gode, mange av dem, familiemedlemmer, uansett, men du trenger et støtteapparat. Du virkelig ikke bør gå gjennom dette alene.

  Jeg husker da min venn Julie gikk gjennom en veldig fryktelige break-up. Hun kom rett bort til huset mitt, og i utgangspunktet har ikke gitt min sofa for en uke. Sa jeg noe imot? Ingen måte. Hun er min venn. Så når verden svelget meg opp så spytte meg ut, jeg gikk til Julies hus og slo leir ut på sofaen hennes.

  T hat er hva venner gjør. De holder deg, de lar deg gråte og lukte hvis du ikke har tatt en dusj i fire dager, stikk de pinnene i din ex voodoo dukke, og de ​​gjør lite "der, det" cooing lyder mens du rock spastically. Bottom line, venner hjelpe deg gjennom de dårlige tider, og dette er en av dem. Dra nytte av det og la folk hjelpe deg.

 4. Skrive brevet. Selv etter at break-up, er det alltid en følelse av å ville si en siste ting. Eller en følelse som kommer opp at du skulle ønske du hadde sjansen til å uttrykke. Eller det perfekte comeback du hadde ønsket at du hadde sagt mens de to av dere sloss.

  Vel, min kjære, her er din sjanse. Du kommer til å skrive ham (eller henne) et brev. Og du kan skrive noen og hver lille ting du har lyst til å si. Hvis du ønsker å fortelle ham hvor mye du savner ham, skrive det. Hvis du ønsker å fortelle ham at han er en løgnaktig utakknemlig, to-timing skank av en elsker, skriv det. Hvis du ønsker å fortelle ham at han er en elendig lå og du forfalsket det hver gang, skriv det. Hvis du ønsker å fortelle ham, til tross for alt dette, ønsker du han var spooning deg akkurat nå, skrive det.

  Fangsten, er du ikke sender den! Brevet er for deg bare for å få alt det mentale og emosjonelle spy ut. Og så kan du rive det opp, tette toaletter med det, brenne det, men IKKE SEND IT. Det er for din helbredelse bare. Så si hva du må si.

 5. Hold deg unna ham. Dette er vanskelig. Men du kommer ikke til å gå videre hvis du fremdeles er i den. Med andre ord, du kan ikke akseptere det faktum at et forhold har gått sin gang og helbrede hvis du fortsette å gå tilbake til kilden av smerte.

  Pluss at du risikerer å få håp opp hver gang, og som bare gjør det verre når enda en gang, kommer du til den erkjennelse at livet ikke vil vandre hånd i hånd med denne fyren.

  Og ja, vi alle, i en perfekt verden (hvor Mozart og blomster komme flygende ut av våre butts) ønsker å bli venner med våre ekser. Og kanskje en dag, vil du. BARE IKKE NÅ, eller i morgen, eller neste måned.

  Tommelfingerregel? Et seriøst forhold trenger ca en 6 måneder healing tid, gi eller ta. Det betyr ingen ringer, ingen går kveld å elske, og ingen drikking og e-post. Ikke avspore deg selv. Det er som du er denne vakre, lille, delikat, sårede binders og din ex er dette enorm, overveldende, altomfattende magnet. Bare holde avstand slik at du kan stå på du eier to små papir Clippy føttene igjen.

 6. Hva du ikke ønsker å gjøre, du får gjøre. Alright. Noen dager går og du er klar for en ny dag med en "Fakta of Life" maraton og noen Lifetime film. Så hva gjør du? Du får som ganske liten rumpe av deg ut av sengen, det er det! Uansett hva du ønsker å gjøre akkurat nå er trolig den verste handlingen. Så ta motsatt handling. Du må tvinge, og jeg mener tvinge deg selv til å få ut og ta en spasertur. Du må ta en dusj og sette på noe som gjør at du føler pen. Du trenger å møte en venn for lunsj. Du må ta på en ekstra skift på jobben eller en ekstra prosjekt. Du må gå til treningsstudio eller en yoga klasse eller sykle. Du trenger å få aktiv.

  Du får den blodet flyter og fysisk, vil du føle deg bedre. Du vet hva de sier om sykehusene "Jo lenger du bor, jo lenger du holder," som betyr jo lenger du er på et sted der det er sykdom, jo større sjanse har du for å få sykere.

  Det er det samme prinsippet her. Jo lenger du holder mopey, alene og deprimert, jo mer sannsynlig er det å få enda mer mopey, alene og deprimert.

 7. Flytte frem til å gå videre. Etter en tid har gått, husker denne ene tingen Den søteste hevn blir glad når du begynner å få ut av huset og se venner igjen, du gjør en liten avtale med deg selv:.. Ingen er ansvarlig for din lykke, men du . Så ta tømmene.

  Lag en liste over de tingene du sette av mens du var i forholdet som du ikke gjør det, dine venner og familie du ikke har sett og begynne å investere i dem. Revurdere dine mål i livet (ja, vi vet, finne "the one" ... i tillegg det). Hvis du alltid har ønsket å gå på en fottur, men han gjorde det ikke, er det på tide å gå. Eller du kan begynne i det små. Ta et kveldskurs i noe som alltid har interessert deg.

  Unn deg selv som du er din egen kjæreste og domstol selv. Unn deg selv noe du ikke ville vanligvis gjør, enten det er en ansiktsbehandling, en salsa klasse eller et språkkurs.

  Snart vil du finne tid mellom tanker om ham blir lengre og lengre. Du vil bli våkne opp og den første tanken er ikke ham, men noe om DEG. Vil du begynne å se på andre gutter og tenke, "Hmm, interessant." Du vil begynne å date. Du vil smile.

  Du vil ha øyeblikk av tilfredshet og håp for din fremtid vil bli gjenopprettet.

  Jeg lover.

  I morgen kommer til å bli litt enklere.

Lora Somoza er en sex råd spaltist og har skrevet en bok om bedre sex. Begge kan bli funnet på www.blissinthebedroom.com .