E2y

Hvordan møte kvinner på hunden parken

Hunden park er ikke bare bra for å få litt sykkelen for hunden din, men også for å møte single kvinner som eier hundene også. Før du rusler til nærmeste hund park, men du bør være forberedt på å møte kvinner. Her er noen trinn som vil gjøre hunden park moro, ikke bare for din firbente kjæledyr, men også for deg.

  1. La hunden stå for snakkingen. Få ting vil være så rart og så vanskelig som henger ut i hunden parken uten hund. Vær sikker på at du har med deg et kjæledyr. Fordi du er i en hund park, bør du vite at den beste skapningen å hjelpe ut med damene er hunden selv. La hunden hente frisbee og samhandle med de andre hundene. La hunden din løs i noen minutter vil gi deg litt tid til å speide området for kvinnelige hundeeiere som du kanskje ønsker å snakke med, og vil gi deg muligheten til hunden byksende bort til en annen hund som eier du kanskje ønsker å snakke til.
  2. Få en god plass til å henge ut på hunden parken. Hvor du vil henge ut i hunden parken bør være nøye valgt i tillegg. Du kan velge flekker som har nok skygge slik at du kan henge ut en stund, men pass på at du ikke velger områder som er for tilbaketrukket. Vanligvis er det walking grunnlag som er foret med trær og benker. Dette er hvor de fleste av mennesker samles. Her kan du også ha en plass på benkene når du er lei av å spille med hunden din. Hvis du er heldig, vil en annen kvinne sitte nær deg hvor du kan blinke ditt smil.
  3. Forberede hunden. Pass på at du legger merke til hundens behov så vel når du går ut en tur til hunden parken. Sørg for at hunden er i godt humør. Det siste du ønsker er å ta med en aggressiv hund som vil dytte bort kvinnelige hundeeiere som du kanskje ønsker å snakke med. Så mye som mulig, sørg for at hunden er godt uthvilt, godt matet, og at kjæledyr har nylig drukket vann. Du bør også ta med noen godbiter til hunden parken, og noen rensemiddel og en plastpose hvor du kan plukke opp kjæledyret avfall.
  4. Vær vennlig. Til slutt, sørg for at du er vennlig med andre hundeeiere. Husk at din hund kan bare gjøre så mye for deg. Du bør også være forberedt på å snakke med de kvinnelige hundeeiere. Få noen godbiter i ryggsekken din slik at du vil ha noen å dele med din nye bekjentskap hunden. Husk at noen ting vil bringe hundeeiere nær hverandre mer enn noen som vet å ta vare på dyr.

Hvordan møte kvinner på hunden parken. La hunden stå for snakkingen.
Hvordan møte kvinner på hunden parken. La hunden stå for snakkingen.

Med disse enkle trinn, kan hunden parken være et sted der både du og kjæledyret ditt vil ha noen morsomme stunder sammen.