E2y

Hvordan lage hjemmelaget kattemat

Å ha en katt i huset ditt er virkelig fascinerende

Å ha en katt i huset ditt er virkelig fascinerende. Med sine søte værhår og bedårende meowing lyd, kan de lett lette humøret og avlede oppmerksomheten fra dine personlige bekymringer. Når du har kjæledyr katter i hjemmet ditt, er maten en av de tingene som du må ta hensyn til. Mens du bruker leftovers under lunsj og middag er ett alternativ lett anvendelig for kattens mat, ville det definitivt være mer spesiell hvis du forberede maten selv. Du trenger ikke lenger å gå til nærmeste butikk for å kjøpe kattemat. Du kan lage og forberede den selv! Les videre og lære!

Hvordan lage hjemmelaget kattemat. Se hva du katten liker å spise.
Hvordan lage hjemmelaget kattemat. Se hva du katten liker å spise.

  1. Se hva du katten liker å spise. Når du mate kattene dine med rått kjøtt eller kokt fisk, observere dem og se hvordan de reagerer etter å ha spist hva du har gitt dem. Å gjøre dette vil veilede deg i å velge ingrediensene til kattemat du vil forberede.
  2. Kjenner ingrediensene som du kan inkludere i kattens mat. Den gode ting om å ha katter som kjæledyr er at de ikke er veldig kresen når det kommer til hva de spiser. Å være sin vaktmester og eier, må du gi dem mat som svarer på deres ernæringsmessige behov. Kjøtt er bra siden det kan gi dem protein og riktig mengde fett. Leveren er også en god kilde til vitamin A. Fisk er også sunt siden det inneholder mye protein og jod. Du trenger bare å være mer forsiktig med å forberede fisken de vil spise siden store fiskebein kan skade katten. Du kan også mate dem med egg, melk, ost, grønnsaker og korn, men mer sparsomt. Melken bør komme bare i små mengder siden det kan gjøre katten din lider av diaré.
  3. Lage mat og forberede ingredienser og følge de gitte retningslinjene. Unngå kokt grønnsakene. Friske grønnsaker er å foretrekke for katter siden en studie avslører at synet av grønnsaker i deres fôring bolle gjør dem mer glade for å spise. Korn kan bli gitt til dem selv i store stykker, men aldri gjøre dette med egg, melk og ost.
  4. Bland alle de kokte ingredienser. Etter matlaging, kan du blande alle ingrediensene sammen. Generelt, katter er mer glade for å spise fersk mat i forhold til de som er rå og hermetisert. En annen god ting om å gi kokt mat for katten er at de er mer næringsrik. Etter blanding kan du mate katten din og se hvor positivt det vil reagere etter smake hva du har forberedt!

Med følelse av kameratskap kjæledyr kan gi til deg

Med følelse av kameratskap kjæledyr kan gi til deg, er det bare rett til å kompensere dem ved å gi dem god og næringsrik mat. Å gjøre dette sikrer at de er friske og robuste som de holder deg med selskap. Uten å måtte bruke en stor sum penger, kan du vise til huskatter hvordan du setter pris på dem!