E2y

Hvordan lage en no-sy stoff liner for en gave kurv

En gave kurv vil alltid bli verdsatt av alle mottakere

En gave kurv vil alltid bli verdsatt av alle mottakere. Men for å legge til mer personlig preg på kurven, er det en god idé å gi kurven en stoff fôr. Med dette vil gave kurv ikke bare ser bedre og føler seg mer personlig, men det vil også være unikt blant andre. Ikke bekymre deg om å skape et stoff liner for din gave kurv. Uten behov for å sy en, kan du komme opp med en perfekt kurv tilbehør. Sjekk ut disse tipsene for å hjelpe deg å lage en no-sy liner for din gave kurv:

Hvordan lage en no-sy stoff liner for en gave kurv. Velg et godt bomullsstoff for dette prosjektet.
Hvordan lage en no-sy stoff liner for en gave kurv. Velg et godt bomullsstoff for dette prosjektet.

  • Velg et godt bomullsstoff for dette prosjektet. Ditt valg av stoff må avhenge av flere forhold som din personlige preferanser, innholdet i kurven, dens tema, mottakerens personlige preferanser, og lignende. Pass på at du velger en god en for å sikre den store utfallet av prosjektet.
  • Mål gave kurv. Ta dimensjon av kurven starter på sitt inne omkrets. Så, ta det opp å legge to ekstra inches. Samme gjelder for kurven dybde, men legge til tre inches. Dette er nødvendig slik at du vet riktig stoff størrelse til å forberede seg. Kutte stoffet følge disse målingene.
  • Trykk på bomullsstoff til perfeksjon. For å unngå å få en rynkete stoff liner, trykker stoffet jevnt. Når du trykker på den, fold en tomme av den øverste enden av stoffet for å få en ferdig kanten. Gjør det samme for en av kantene av dukstrimmelen.
  • Forbered papp for kurven står nederst. Få en papp og klippe det slik at det vil passe fint til kurven står nederst. Deretter kuttet et stoff som er lengre enn to inches for alle sider av papp. Bruk dette stoffet til å dekke bord mens folding overflødig stoff på baksiden av brettet. Bruk varmt lim til å trykke på bomullsstoff til styrets tilbake. Sett denne ferdige produktet til side.
  • Fest stoff fôr til kurven. Fest stoff som du har trykket tidligere på innsiden delen av kurven. Bruke små klyper eller papir klemmer til midlertidig å holde stoffet. Sømmen i den ene kanten av strimmelen må være plassert ved den midterste punkt av kurven.
  • Lim trykket stoff til kurven. Fjern klemmene på dette punktet og sette en stripe med lim langs kurven kanten. Trykk på stoffet slik at det vil holde sin plass. Du kan klemme limt området ved hjelp av en klesklype til hver seksjon er fullført.
  • Legg den nederste brettet av kurven. Når slimhinnen er fullført, satte varmt lim på baksiden av brettet du har dekket tidligere. Deretter trykker du på den i kurven til sin rette plass.


Et stoff fôr vil alltid være et perfekt tilbehør for din gave kurv. Med disse enkle å følge instruksjoner, er du alltid ett skritt nærmere gledelig hvem du er gifting kurven. Til slutt, uansett hva innholdet i kurven er, alt vil vise seg å være helt spesielt med et stoff liner festet inn i den. Og ta oppmerksom på at du enkelt kan gjøre dette uten den vanlige tøff prosess å sy stoffet til kurven.