E2y

Hvordan skrive en baby shower takkekort

Den vanlige baby shower for en forventningsfull par er en fin måte å bonding med slektninger og venner før babyen kommer. Det er også en god anledning til å fylle babyen registret for hver gjest som forventes å bringe et element for barnet. Delikat baby ting som votter, sokker, skjorter, tåteflasker og mange flere er de vanlige gaver gitt under baby showers. Bortsett fra tokens du mottar under arrangementet, er tanken på venner kaster en liten fest spesielt for deg og din kommer snart babyen nok grunn til å føle takknemlig. Det er bare skikkelig derfor at du uttrykke din takknemlighet ved å sende takkekort til gjestene. Følg disse tipsene for å veilede deg i å skrive baby shower takkekort:

  • Skriv en tilpasset takk kort for hver av gjestene. Selvfølgelig er det alltid praktisk og lett å bare kjøpe ferdige kort fra bokhandlere. Men du kan uttrykke takknemlighet til vennene dine mer hvis du gjør kortene med dine egne hender og skrive innvielsen i dine egne ord. Holde design enkel.
  • Kjøp linen papir (lyse farger), fargestoffer penner, lim, bittesmå knapper eller perler, fargerike klistremerker og andre fancy ting som du kan bruke på å gjøre din takkekort. Gjøre interessante design (vanligvis med baby temaer) som ballonger, bånd, blomster, leker og bilder av en baby fra magasinet cut outs. Ordne disse mønstrene på sengetøy papir. Stokk dem én etter én med lim.
  • Gjør teksten din takk kortet forskjellig i hvert enkelt kort. Ikke gjenta det du sa til venn En i kortet for Friend B. Husk at hver venn har en spesiell og unik relasjon med deg og en annen person kan ikke kopiere denne. Så sørg for at du strengt tilpasse meldingene.
  • Åpne gaver én etter én og notere som ga hva. I takkekort, nevner gaven og si hvordan det kan være nyttig for barnet og at du setter pris på thoughtfulness så mye. En måte å uttrykke din takk er ved å skrive: ".. Kjære Patricia, disse par votter vil sikkert holde min lille Moxy varme i vinter Tusen takk fremtidig gudmor"
  • Skriv dine notater med fargede penner. Eller du kan også bruke fargerike brev utskjæringer fra glansede magasiner og lime dem sammen for å danne notat i kortet.
  • Inkluder alle gjester i listen over kort mottakere, selv de som ikke bringe gaver. Det kan være en eller to som ikke bringe gaver. Uavhengig av hvem som ikke gi en gave - se til at du sender en takk notat til alle selv for hans eller hennes tilstedeværelse alene.
  • Legg kortene i rett størrelse konvolutter. Fest frimerker, skrive navn og adresser og til slutt - sende dem. Pass på at du sender kortene senest en uke etter dusjen. Gjør det raskt fordi du ikke vet når babyen kommer ut og når han er ute, vil du bli en travel forelder, og du kan ikke sende takkekort lenger.

Hvordan skrive en baby shower takkekort. Skriv en tilpasset takk kort for hver av gjestene.
Hvordan skrive en baby shower takkekort. Skriv en tilpasset takk kort for hver av gjestene.

Bak en baby shower part er en veldig god venn (vertinne) som har koordinert partiet. Skriftlig baby shower takkekort, må kortet for vertinne være ekstra spesielt fra resten. Meldingen må oppriktig dele dine dypeste takknemlighet til denne vennen omtanke og godhet.

Vel, det er det! Fornøyd date med storken!