E2y

Hvordan lage en katt dør til kjelleren

Interiør katt dører

Lage din egen katt dør i et interiør hul-core kjeller trapp dør er ikke en så vanskelig oppgave, hvis du trener tålmodighet og fokus. Du ønsker kanskje å verve en hjelper for noen av disse trinnene, avhengig av ditt nivå av styrke og erfaring.

Hvordan lage en katt dør til kjelleren. Fjern kjelleren døren fra hengslene.
Hvordan lage en katt dør til kjelleren. Fjern kjelleren døren fra hengslene.

  1. Fjern kjelleren døren fra hengslene. Ved hjelp av en skrutrekker og hammer, banke forsiktig på hengselpinnene ut av hengslene, holder på døren for å sikre at det ikke faller over når slippes.
  2. Layout og cut katt døråpningen. Markere et kvadrat eller rektangel på døren. Åpningen bør være ca 2:58 inches over bunnen av døren, og det må være omtrent to inches større enn din største katten, alle rundt. For eksempel, hvis katten din måler rundt seks inches tvers, må åpning for å være om lag åtte inches tvers. Likeledes for høyden av åpningen.
    Bor et 3/8 "startpakke hull gjennom døren i et hjørne av den foreslåtte åpningen. Ved hjelp av en stikksag, kuttet ut åpningen som markert. Fjern stykke fra åpningen, og sand kantene på åpningen glatt med medium sandpapir.
  3. Lag en enkel ramme for katten døråpningen. Måle de innvendige dimensjoner av katten portåpningen. Ved hjelp av 1x2 furring materiale, konstruere en "L"-formet ramme som passer de innvendige dimensjoner av åpningen. I de fleste tilfeller vil en 1x2 stykke lekter ender opp i flukt med den andre siden av dørtykkelsen. Ved hjelp av 1x2 furring materiale, konstruere en flat ramme som passer over den andre siden av døren og flatt mot den "L"-rammen. Skru den flate rammen til "L" ramme med 1 1/2 tommers dekk eller gips skruer.
  4. Lage og installere en enkel mini-gardin. Fra et gammelt tøystykke, for eksempel en gammel håndkle, gardiner, ark, etc., klippe et stykke materiale som er omtrent to inches større enn katten døråpningen, alle rundt. Ved hjelp av en symaskin, hem og sy alle fire sider, slik at den øverste siden åpen i begge ender av hem til å fungere som en "stang-pocket".
    Klipp et stykke 3/8 "plugg til om lengden på katten din dørkarmen bredde, utvendig dimensjon. Bor et klaringshull for dekk eller gips skrue diameter nær hver ende av pluggen, og i tråd med hverandre. Plasser mini- gardin på dowel med hjelp av to små nøtter som avstandsstykker, sted skruer gjennom dowel "stang-lomme.";. Plasser mutrene på skruene på baksiden av pluggene, en på hver skrue Skru dette folket inn katten dørkarmen på trapperommet siden av kjelleren døren.
  5. Installere kjelleren døren. Plasser kjelleren døren tilbake i sin ramme og hengsler. Sett hengslene-pins tilbake i hengslene. Test døren drift, swing og låsing.

Nå er det opp til kattene dine for å finne den nye katten dør og lære å bruke den. Det vanligvis ikke tar lang tid for dem å få det, spesielt hvis det er noe i kjelleren som de ønsker å komme til; liker kanskje deres søppel boksene eller mat?