E2y

Hvordan få dato - dating tips for kvinner

Hvis du ikke har gått ut på dato for en stund og du bare lurer på hvordan du kan score en dato, her er noen ting som du kan prøve ut:

  1. Ser bra ut. Sannheten i saken er, er menn tiltrekkes først og fremst til fysiske utseende. Hvis du ønsker å fange oppmerksomheten til en mann, er dette hva du skal jobbe med. Ikke prøv å se ut som noen andre, det viktigste du er for deg å se din egen personlige rekord. Og her er en annen spisser: ta vare på utseendet ditt som en måte å verdsette deg selv, og ikke som et middel for behagelig noen andre.
  2. Utstråler selvtillit. En av de viktigste tingene som tiltrekker menn til kvinner er deres selvtillit. Måten du bære selv, måten du ler, måten du fortelle vitser, disse små detaljene gjenspeile hvor komfortabel du er med deg selv. Jo mer hjemme du er i din egen hud, jo mer spennende og attraktiv blir du.
  3. Gå til steder hvor du kan møte single menn. Tenk på dette: uansett hvor godt forberedt du er til å gå ut og møte folk, vil du ikke lykkes med mindre du er på rett sted. Gå til barer, delta på etter-office funksjoner. Poenget er, gå der det er mange mennesker rundt!
  4. Utnytte nettsamfunn. Hvis du har en kollega som du utveksler hellos med på jobb og ikke mye annet, kan du nivå opp forholdet et hakk ved å legge ham i din Facebook-konto og bare utveksling av oppdateringer med ham. På denne måten neste gang du ser hverandre på jobb, ville du sannsynligvis være mer behagelig å ha utvidet samtaler med ham og selv sette opp en vennlig middag litt tid.
  5. Vær vennlig. Senk vakt på din arbeidsplass og være imøtekommende. Du vet kanskje ikke det, men en av grunnene til at du ikke får stilt ut ofte er fordi du kan utstråler en aura av utilgjengelighet. Husk at menn er kjent for sin stolthet. Hvis de synes at du er ute av ligaen deres, kan de bare overbevise seg selv til å sette sine severdigheter andre steder.
  6. Utvid omgangskrets. Her er det lange og korte av det: jo flere folk du kjenner, jo bedre muligheter har du til å møte potensielle datoer. Bli kjent med flere mennesker, og selv om du ikke oppfyller et gunstig tidspunkt blant dem, bør du la dem vite at du er singel og veldig mye tilgjengelig. Dine venner bare kan være i stand til å sette deg opp med den perfekte date for deg.
  7. Gå på gruppe datoer og utsetter deg for flere aktiviteter. Alltid ønsket å lære et annet språk? Gå videre og registrere deg for en klasse! Hvis du ikke har møtt noen du har lyst nok til å gå ut på en date med mens du lever ditt regelmessig, så du må gjøre noe med den vanlige timeplanen! Gå ut og møte interessante mennesker, og snart vil være like naturlig for deg å tilbringe mer tid med dem, og gå ut på datoer med noen av dem.

Det du har det

Hvordan få dato - dating tips for kvinner. Utstråler selvtillit.
Hvordan få dato - dating tips for kvinner. Utstråler selvtillit.

Det du har det! Dette er bare noen av måtene du kan score flere gode datoer for deg selv. Husk, det er egentlig ikke et spørsmål om å prøve for hardt, det er bare et spørsmål om å åpne deg opp til flere muligheter! Lykke til, og håper dette hjalp deg ut!