E2y

Hvordan å være populær

Drømmer du om å være populær og ha massevis av venner

Drømmer du om å være populær og ha massevis av venner? Vil du at alle skal vite navnet ditt? Det er mange måter å få et rykte og bli kjent, men hvis du følger disse positive skritt, kan du være populære.

Hvordan å være populær. Komme seg ut og møte folk.
Hvordan å være populær. Komme seg ut og møte folk.

  1. Komme seg ut og møte folk. Dette betyr smile og si hei til folk du møter. Hvis du aldri forlate klasserommet eller hjemme, kan du ikke være populært. Folk vil ikke vite navnet ditt.
  2. Ha tillit. Uansett hvem du er, har du gaver - egenskaper som gjør deg unik og interessant person. Din selvtillit vil trekke andre til deg.
  3. Engasjere seg og delta. Hvis du er sjenert eller ikke tilbøyelig til å delta i klubber og organisasjoner, blir populære kan være vanskelig, men ikke umulig. Start med å heve hånden i klassen og delta i gruppediskusjoner. Så bli med en annen aktivitet som en sport eller klubb. Se deg rundt ditt miljø - er det en skole, jobb eller nabolaget? Se hva som skjer, så bli involvert.
  4. Få venner blant ulike grupper. Popularitet er ikke om å bli likt av en liten, utvalgt gruppe mennesker. Popularitet er å være venner med mange mennesker. For å gjøre dette, må du utvide din sfære. Når møte folk, prøve å nå ut til dem i ulike grupper. Hvis du tilbringer mesteparten av tiden med bandet ditt, nå ut til gutta spille baseball nedover gaten eller lese poesi i kaffebaren.
  5. Huske navn og ansikter. En ferdighet hver selger har er evnen til å huske navn og ansikter. Å være populær er en form for salesmanship. Du selger deg selv som venn. Når du møter noen, husker ansiktet hans og noen detaljer om ham, slik at du kan huske navnet hans når du møter ham igjen.
  6. Være imøtekommende. Smile og prate med de menneskene du møter. Når du er åpen og imøtekommende, andre vil bevege deg.
  7. Lytte når andre snakker. Å være den folk vet at de kan komme til og kan stole på vil gjøre deg populær i mange kretser. Ved å lytte, la du kjenner andre du bryr deg. Du blir en god venn.
  8. Motstå trangen til å være mener. Nesten hver film du ser med populære barna viser dem blir slem mot andre grupper. Filmer er ikke det virkelige liv, og være slem vil ikke gjøre deg venner med mange mennesker. Motstå sladder og gjør narr av andre mennesker. Å være en hyggelig, vennlig person er mer sannsynlig å hjelpe deg få venner.

Ved å være populær er målet

Ved å være populær er målet ditt, vet du kan nå det og fortsatt være deg selv. Du kan være trygg på hvem du er og fortsatt få venner. Bare følg disse enkle steg og du vil være godt på vei til å bli populært.