E2y

Hvordan å komme over et langvarig forhold

Hver forholdet er en risiko

Hver forholdet er en risiko. Langsiktige relasjoner ikke alltid føre til ekteskap og kan også ende. De fleste mennesker ofte tror at deres langsiktige partner kommer til å være "the one", og dette er det som gjør det så vanskelig å flytte på. Det er aldri dårlig å la deg føle trist om hva som skjedde, men noen mennesker blir deprimert, og det kan føre til en verre situasjon. Her er noen råd for å hjelpe deg med utvinning din.

Ikke kommunisere. Dette er mer en regel enn en spiss. Hvis du virkelig ønsker å komme over noen, må du holde deg fra å kontakte ham, og vice-versa. En alvorlig brudd opp kan føre til depresjon for den som fikk igjen bak, og dette kan føre til at personen til å besette med å kontakte deg. Hvis du er den som Bambi på isen, vil dette bidra til å spare deg noen verdighet fra å kontakte en person som åpenbart vil ha deg ut av livet hans.

Hvordan å komme over et langvarig forhold. Bli kvitt sine eiendeler.
Hvordan å komme over et langvarig forhold. Bli kvitt sine eiendeler.

Bli kvitt sine eiendeler. Fjerne alle dine ex-partnerens eiendeler hjelper mye. Hvor ellers vil alle dine minner være foruten rommet ditt? Hvis du er 100% sikker på at forholdet er over, holde hver eneste minnet om din ex-partner bort fra deg. Det er ikke lett å se på et bilde av deg på ferie et sted, men det er lett å kaste alle bildene borte.

Distrahere deg selv

Distrahere deg selv. Fokuser på andre ting og holde deg opptatt. Dette vil bidra til å holde tankene fokusert på noe annet enn ex. Når du går gjennom et samlivsbrudd du har en tendens til å tenke på din ex mer, og vi ønsker ikke at det skal skje. En måte å holde deg opptatt er å finne en ny hobby. Å være ny i noe vil holde ditt bevisste sinn fra å tenke på eksen, og vil bidra til å øke din selvtillit.

Ha det litt moro. Prøv å gå ut og møte nye mennesker. Det er aldri for tidlig å begynne å lete etter noen å erstatte ex. Selv om du ikke tror du er klar til å finne at "neste" ennå, bør du ikke være hjemme og sulk. Få kledd og møte venner, er jeg sikker på at du vil bli overrasket med all moro du vil ha. Det er best å unngå å gå til steder der du og din ex har vært skjønt, kan dette ta all moroa borte.

Hver forholdet er en risiko. Reflektere over forholdet.
Hver forholdet er en risiko. Reflektere over forholdet.

Reflektere over forholdet. Noen break ups er helt ut av det blå så prøv å tenke tilbake og reflektere over den viktigste årsaken til bruddet opp. Gjør dette hvis du vet at du har allerede gått videre. Hvis partneren din forlot deg for noen andre så prøve å tenke på hvordan du "var" med ham, men husk å være ærlig mot deg selv om det. Dette vil hjelpe deg med å analysere hvorfor du ikke var i stand til å holde forholdet og hindre deg fra å gjøre samme feil. Det er som å slå to fluer i ett smekk!

Vi går alle gjennom break ups og noen sier at det er aldri veldig lett å komme over noen du elsket. Men alltid huske at ingenting er uoppnåelig hvis du virkelig vil gjøre det.