E2y

Hvordan å ikke være sjenert i sosiale settinger

Noen mennesker er naturlig bedre enn andre i å jobbe den sosiale scenen. Det er de som bare oser karisma og sjarm, og synes å være begavet i å sette andre på brukervennlighet og la samtalen flyte naturlig. Det er de heldige få som trekker folk til dem uten anstrengelse. Men for de fleste av oss, vi føler sjenert og keitete i sosiale settinger.

Sett deg rolig og husk disse pekerne:

  1. Smile! Et smil er forstått i enhver kultur og enhver alder som et tegn på vennskap. Så sett i gang! Det vil sette den andre personen rolig. Du vil virke imøtekommende og glad. Det vil la den andre personen vite at du er trygg å snakke med.
  2. Kan øyekontakt. God øyekontakt engasjerer den andre personen til deg. Når du blir introdusert til noen, rister på hånden i et fast grep og gjenta navnet sitt. Som vil hjelpe deg å huske navnet sitt. Gjøre øyekontakt viser at du har selvtillit og viser at du er interessert i den andre personen.
  3. Sette ting i perspektiv. De er bare mennesker, akkurat som deg. Menneskene rundt deg har problemer, problemer og må gå på do akkurat som du gjør. Utsiden emballasje kan variere, men på innsiden, har du sannsynligvis har mer til felles med dem som du skjønner.
  4. Begynne i det små. Hvis det å være rolig i en stor fest er for mye for deg, starte med mindre samlinger og grupper, som en liten middagsselskap. Det er mindre skremmende å nærme seg mindre grupper enn store.
  5. Gå med venner. Å ha en betrodd venn ved siden av deg gjør det mindre skremmende å gå inn i et rom fullt av mennesker. Det er den samme tanken bak hvorfor jenter trenger å gå på do i grupper. Det er sikkerhet i tall! Men husk at selv om du går i som et par, betyr det ikke at du bare holde sammen hele tiden. Poenget i en sosial sammenkomst er du blir venner med andre mennesker.
  6. Be den andre personen spørsmål. Ingenting får en samtale i gang enn å spørre den andre personen til å snakke om seg selv! Det vil virke som du er interessert. Vær oppmerksom på hva han sier og fortsette å spørre spørsmål basert på hans svar. Den andre personen vil sannsynligvis føle at du var en god samtalepartner, selv om de gjorde det meste av snakkingen. Begynn med nøytrale emner og ingenting for kontroversielt. Hvis du er satt på stedet og vet ikke hva jeg skal svare, kaste tilbake spørsmålet på dem med "Vel, hva tror du?" eller "Hva med deg?".
  7. Ikke bruk alkohol eller andre stoffer for å fjerne dine hemninger. Det kan være fristende å drikke for å slappe av, men dette er en dårlig idé. Det er smartere å sykepleier man drikke hele tiden og jobber mengden. Du kan miste telle og ende opp med å bli kjent som partiet beruset. Dette er det verst inntrykket for å gjøre i en hvilken som helst innstilling.
  8. Gå til sosiale settinger med en felles interesse. For eksempel bli en kunst klasse setter deg automatisk i en setting med andre mennesker du allerede har en felles interesse i. Du har nå noe å snakke om og jobbe derfra.

Hvordan å ikke være sjenert i sosiale settinger. Et smil er forstått i enhver kultur og enhver alder som et tegn på vennskap.
Hvordan å ikke være sjenert i sosiale settinger. Et smil er forstått i enhver kultur og enhver alder som et tegn på vennskap.

Uansett hva innstillingen, er det ingen grunn til å være sjenert rundt andre mennesker. Fremmede er venner du bare ikke vet ennå!