E2y

Hvordan man skal håndtere å være i fengsel

Har du sett TV-programmer som "Oz" og "Prison Break"

Har du sett TV-programmer som "Oz" og "Prison Break"? Ble du fascinert av filmene "Shawshank Redemption", "European History X", eller "The New Kid"? Vel, du er ikke den eneste, fordi med unntak av "The New Kid", vil disse programmer og filmer snart være flotte kunstverk. Men ikke la deg lure til å tro at livet i fengsel er på noen måte underholdende eller oppfylle. Det er det ikke. Dine dager vil bli fylt med ingenting, men ensomhet og kjedsomhet. Of course, farene er der også.

Verden innenfor murene i et fengsel er en veldig farlig verden. Det er også svært vanskelig å takle kjedsomhet og ensomhet. Med denne korte guiden om hvordan man skal håndtere å være i fengsel, kan vi være i stand til å hjelpe deg å takle det.

  1. Tenk på hvorfor du er der. Mens du er inne fengsel, har du mye tid til å tenke. Tenk på hvorfor du er der. Du er der for en grunn - du kan være uskyldig eller ikke, men benytter anledningen til å reflektere over hva du kunne ha gjort bedre eller annerledes for å unngå å bli der du er nå.
  2. Lær å spille spill. Spill kan hjelpe okkupere tankene dine. Kortspill er en god måte å miste tid i fellesferien. Lær å spille kabal. Hvis du har en venn inne, så kan du også spille spill som sjakk, spader, craps eller et spill av basketball.
  3. Få et fengsel jobb. Fengselet jobben vil hjelpe deg å føle produktiv. En del av det du mister i fengsel er følelsen av formålet. En jobb kan få deg den følelsen.
  4. Les. Alle fengsler har bibliotekene - gjøre full bruk av den. Dette er en god måte å berike deg selv. Med lesing, kan du legge til dine ferdigheter til å hjelpe deg med å bli et produktivt medlem av samfunnet. Ta brevkurs for å gi deg en framtid utenfor fengselet. Lesing er også en god måte å unnslippe rammen av veggene. Bruke fantasien, transportere deg ut av fengselet, selv om det bare er for en kort stund.
  5. Utøve. Jobbe ut og bygge muskler er en god måte å passere tid. Det bygger også et bilde som du ikke er svak. Ditt bilde er det som holder deg fra å bli en annens kjæreste. Hvis du er fysisk plass, har du større sjanse for å forsvare deg selv.
  6. Sosialisere den riktige måten. Du ønsker å opprettholde avstand fra folk uten å se redd. Avstand betyr at du bare ønsker å tjene din tid og være alene. Folk respekterer det. Unngå fengsel faux pas som sladrer og bli noen andres tispe. I anledning at noen angriper deg, beskytte deg selv. Hvis du trenger å slå til først, gjør det. Og ikke ned igjen. Du kan bli ramponert, men oppholdet i fengselet vil ikke være et levende helvete.

Dette er bare noen av måtene du kan takle livet i fengsel

Hvordan man skal håndtere å være i fengsel. Tenk på hvorfor du er der.
Hvordan man skal håndtere å være i fengsel. Tenk på hvorfor du er der.

Dette er bare noen av måtene du kan takle livet i fengsel. Hvis du ikke har en livslang setning, bruke det som motivasjon. Ettersom tiden går, vil du være nærmere og nærmere til å tilbringe tid på utsiden.