E2y

Hvordan å holde fred med romkamerater

Holde fred med romkameratene vil ikke alltid være en tur i parken. Snarere kan du møte og håndtere ulike personligheter. Du kan også ha å justere din som en form for samarbeid og respekt. Siden du er forventet å være sammen med dem på daglig basis, kan like godt sikre gode relasjoner helt fra starten. Her er noen trinn du kan følge for å være i fred med dine nye romkamerater:

  • Åpne en kommunikativ relasjon selv før noen av dere flytter inn i stedet. Dette er mulig om du kunne finne en måte å kjenne dine romkamerater selv før du flytter inn i rommet. Hvis du kunne gjøre det, vil det være en perfekt mulighet for deg til å koordinere de tingene hver av dere trenger. Det er stressende hvis det er saker som er i dobbeltarbeid, slik som stekepanner, fjernsynsapparater, DVD-spiller samt overflødige møbler sett. I tillegg bør du trenger for å foreta et kjøp for rommet, være åpen om deling av utgifter likt.
  • Respekt avler respekt. Anybody, uansett hvor åpen og hemmelighetsfull han krever en viss grad av privatliv. Du bør være i stand til å tyde din romkamerat personvern forespørsler. Gi ham hans nødvendig tid og plass til å gjøre ham føler personvernet han brukte til å nyte sitt eget hus. Når du har etablert god oppførsel i forhold til å holde tritt med din romkamerat personvern regler, så har du også tilsvarende rett til å kreve din.
  • Tankene dine grunnleggende oppførsel. Du må kanskje gå de spesifikke detaljene når det kommer til riktig visning av oppførsel mellom romkamerater. En gjensidig respekt og kommunikasjon er avgjørende for å sikre fred blant innbyggerne i rommet. Grunnleggende oppførsel som banker, sier "Unnskyld meg" når det trengs, være stille og senke lysnivået når romkamerat sover så vel som å spørre om tillatelse før låne noe er viktige oppførsel du kanskje trenger å innprente på deg selv.
  • Bli kjent med romkameratene mer. Dette er fundamentet for enhver vennskap-kjennskap til hverandre. Organisere en åpen diskusjon om deg romkamerat personlighet. Kjenner hans liker og ikke liker, så vel som hans kjæledyr peeves. Har nødvendig informasjon i tilfelle kriser. Dette vil tillate hver og en av dere en mulighet til å forstå hverandre mer, samt justere å forsone forskjeller hvis det er noen. Det er også lurt å utveksle tidsplaner, slik at du kan trene blant selv rommets bruk tidsplan. For eksempel kan du ordentlig din tid aktiviteter til romkameraten din timeplan. Husk, det er viktig å alltid møte hverandre halvveis.
  • Hold rot og søppel i sjakk. Ingenting er mer irriterende enn å ha en rotete arbeid og boareal. Du må være oppmerksom på din egen andel av rommets skitt og rot. Hold ting organisert og generelt ut av noens måte. Lær å være sanitære til enhver tid. Lag et ork tidsplan med romkameraten din, ha en ærlig og rettferdig enighet om det og holder seg strengt til avtalen.
  • Løse konflikter på en rolig måte. God kommunikasjon er nøkkelen her. Du må konfrontere romkameraten din på en rolig måte med legitime klager. Det er best å holde bare i rommet hva som skjedde i rommet. Det er ikke respekt hvis du ville sladre til andre mennesker som ikke har noen interesse i det hele tatt om dine klager. Dette er tider når modenhet vil bli testet, samt din evne til å håndtere selv i en sivil måte.


Romkamerater er perfekte kandidater til å være din livslange venner

Hvordan å holde fred med romkamerater. Åpne en kommunikativ relasjon selv før noen av dere flytter inn i stedet.
Hvordan å holde fred med romkamerater. Åpne en kommunikativ relasjon selv før noen av dere flytter inn i stedet.

Romkamerater er perfekte kandidater til å bli dine venner for livet. Lære å verdsette ditt forhold forankret i gjensidig respekt for hverandre. Dette vil sikkert gjøre nye rommet et hjem borte fra hjemmet.