E2y

Hvordan å droppe en irriterende venn eller bekjent

Hvis du kjenner noen, men ønsker du ikke

Hvis du kjenner noen, men ønsker du ikke, hvordan kan du håndtere situasjonen? Det er tider som vi gjør venner eller bekjente som er bedre igjen ikke forfulgt på grunn av personlighet forskjeller. Kanskje, irriterer den andre personen du bare for noen ukjent grunn. Uansett tilfelle, kan ditching en person som har følelser av vennskap du ikke gjengjelde være litt vanskelig. Her er noen måter å håndtere situasjonen.

Hvordan å droppe en irriterende venn eller bekjent. Bruke teknologien til å holde personen unna.
Hvordan å droppe en irriterende venn eller bekjent. Bruke teknologien til å holde personen unna.

  • Vurdere situasjonen. Hva er det med den andre personen som plager eller irriterer deg? Hva bestemt atferd eller holdning er irriterende for deg? Er det noe som personen kan forandre seg? For eksempel, vil du droppe person fordi hun er stadig låne penger fra deg og ikke betale tilbake det? Det er fordi du ikke kan stå henne til å le eller måten hun vitser om de mest upassende ting. Det kan ikke alltid være den andre personen på feil. Kanskje du trenger å ha litt mer tålmodighet og toleranse for andre mennesker forskjellige fra deg. Hver gang en annen person er i stand til å fremkalle en reaksjon fra deg, tenk nøye hvorfor det er slik.
  • Hold si nei. Hvis personen ber deg om å henge ut, alltid si nei. Hvis du ikke er konsekvent, vil din irriterende venn tenker det er ingen problem og holde plage deg. Hvis du stadig avvise irriterende venn, vil hun til slutt får melding om at du ikke ønsker å henge ut.
  • Bruke teknologien til å holde personen unna. Skjermen samtalene med nummervisning. Ikke svare på tekst-eller Twitter-meldinger. Slette eller blokkere personens tilgang til din e-post og Facebook-konto. Hvis du bor i en bygning, instruere bygge sikkerhet ikke gi personen på stedet.
  • Vær høflig. Så vanskelig som det kan være, holde følelsene i sjakk og være høflig. Du kan si nei fast uten å være uhøflig. Unngå å være fornærmende eller nedverdigende for den andre personen. Du ønsker ikke å gå av som uhøflig og irriterende person i situasjonen.
  • Vær ærlig. Hvis du blir konfrontert med den andre personen at du unngår eller ditching henne, være ærlig. Fortell henne at du ikke er interessert i å forfølge vennskap for personlige grunner. Du trenger ikke å utdype. Ikke gjør opp historier eller du må holde styr på dine løgner.
  • Gå et nytt. Hvis du møtt denne personen på din favoritt kaffe felles, må du kanskje finne et nytt sted. Prøv å gå til et nytt sted hvor du ikke er sannsynlig å kjøre inn den personen. Hvis du ikke er klar til å gi opp din favoritt kopp joe bare for å unngå denne personen, gå på et annet tidspunkt, eller har noen andre kjøpe den for deg.


Det tar litt finesse til å håndtere denne type situasjon

Det tar litt finesse til å håndtere denne typen situasjon, men det kan gjøres. Håndtere det med takt og diskresjon. Det er ingen grunn til å være uhøflig, selv om du kanskje ikke være i stand til å unngå en konfrontasjon hvis den andre personen bakholdsangrep deg å snakke med deg. Hvis du er konsekvent, til slutt, vil den andre personen får meldingen, og hennes irriterende tilstedeværelse vil være en saga blott.