E2y

Hvordan å bekjempe rasisme i hverdagen

Rasisme, av enkleste definisjonen, er troen på at en persons rase er den viktigste faktoren for å bestemme personens egenskaper, evner, begrensninger og selv ens overlegenhet. Den vanlige spørsmål som alltid spiller i hodene våre er "Er det stedet hvor vi kommer fra de åpenbare mindreverdig etnisitet av vår rase grunnen til at nasjoner går godt med hverandre?" eller enda bedre, siden vi er bare mennesker, "Hvordan kan vi stoppe rasisme i hverdagen?"

Så enkelt som det kan høres

Hvordan å bekjempe rasisme i hverdagen. Så enkelt som det kan høres.
Hvordan å bekjempe rasisme i hverdagen. Så enkelt som det kan høres.

Så enkelt som det kan høres, ignorerer raseoverlegenhet er enkelt. Ja, kan handlinger taler høyere enn ord - men hvis en person opptrer uten selv å si noe for å klare ting ut, kan folk få feil inntrykk. Det er de tingene folk fra fortiden si som kan avgjøre om de tingene vi gjør er rett eller galt. For eksempel, er Afrika et stort kontinent, men ikke alle land som ligger i Afrika er i delstaten fattigdom. For mye generalisering, sier jeg.

Hva er poenget mitt? Overlegenhet kompleks er en av våre problemer. Fase det ut av systemet ditt og din kamp mot rasisme vil sakte fremgang. Neste er rasistiske generalisering. Bare fordi de mest kjente terrorister to-date er muslimer, betyr ikke at muslimer egentlig er terrorister. Jeg er sikker på at du får poenget mitt nå.

Uansett hvor hardt vi prøver ikke å vise våre barn den brutale virkeligheten av hva verden tilbød oss ​​helt tilbake i det siste, ville det alltid kommet tilbake fra gang på gang. Med mindre vi finner en effektiv, fredelig og ren måte å undertrykke rasisme, bare da kan vi finne enhet som kan defineres utenfor landegrensene. Det er sant at våre barn ville opptre som lynavledere om rasisme fortsetter videre gjennom de neste generasjoner. De holder vår arv, mens vi påvirke deres fremtid.

Hvordan å bekjempe rasisme i hverdagen.
Hvordan å bekjempe rasisme i hverdagen.

En annen statistisk faktum sier at sport forener mennesker. Ideen om å ha utøvere konkurrerer med hverandre hvert 4. år i OL lindrer rasistiske sår vår historie har opplevd. Vi spiller våre hjerter ut og vise våre ferdigheter til verden for den stolte av landet vårt og for samhaldet i våre kulturer. Som ikke bare skje i OL. Vi har hundrevis, om ikke tusenvis, av sport der ute. En sport som er viet i å eliminere rasediskriminering er engelsk fotball. Som de fleste ville si: "Fotball er verdens beste sport". Det er den eneste sporten hvor du kan se 50 + folk som spiller, og ignorerer det faktum at de er fra ulike kulturer og tusenvis av skrikende fans heier på sine egne lag.

De er bare eksempler på hvordan vi kan stoppe rasismen til fordel for vår nåværende tidspunkt, og fremtiden for våre neste generasjoner. Endring er uunngåelig, men bør alltid starte gjennom selvstendig tenkning som kan føre til endring for vår egen gode. Ignorere våre forskjeller - prøv å begynne å behandle alle likt, uansett hvor høyt eller lavt vi er i vårt samfunn. Tross alt, vi alle er skapt like. Tror ikke du alle tror det er på tide å behandle hver og en av oss på den måten?