E2y

Hvordan tiltrekke Blue Jays til en hage

En hage er en god ting å ha i ditt hjem. Dette vil ikke bare gi deg følelsen av velvære og ro, men også det vil gi en vei for deg å være ett med naturen, selv om du er i midten av byen.

Hagen din vil ha en mer naturlig følelse om du kan være i stand til å tiltrekke seg fugler som Blue Jays i hagen din. Fugler har dette viss effekt på folk som skaper ro i dem. Gi dem det de trenger, og de kan selv sette opp sitt eget reir hvis de liker din plass. Her er noen måter å tiltrekke Blue Jays til hagen din.

  • Gi Blue Jays det de elsker. Du kan be om informasjon fra lokale dyrebutikker på hva Blue Jays elsker å spise, hva slags miljø de elsker å bo i, og hvordan de ønsker å bli behandlet. Du kan også søke etter informasjon på internett eller oppslagsverk hjemme.
  • Du vil finne ut at Blue Jays er stort sett vegetarianere. De liker å spise peanøtter, kirsebær, eikenøtter og alt som de kan få nebbet på. Men de har også insekter i kostholdet noen ganger som en kilde til protein.
  • Tiltrekke hva som tiltrekker dem. Siden Blue Jays liker å spise insekter til tider kan det også være lurt tiltrekke noen insekter i hagen din. Velg insekter som elsker å knaske på planter, ikke tre. Dette vil beskytte de tre delene av huset fra å være gjenstand for insekt angrep. Dine planter, gress og vinranker er spesielt attraktive for disse typer insekter og vil gjøre Blue Jays nyte hagen din også.
  • Du kan plante solsikker i hagen din så godt siden Blue Jays elsker å spise frøene deres.
  • Du kan også plante et eiketre i hagen din, om en ung en, eller en full størrelse treet. Men det anbefales å plante en yngre ett siden det fortsatt er unge røtter. Du må også gi en stor plass for treet å vokse. Blue Jays elsker eiketrær siden de produserer nøtter og tiltrekke seg insekter også. Disse er også brukt som hekkeområder når hekkesesongen kommer for disse søte fugler.
  • Pass også på at du vil være i stand til å gi fuglene noen form for hekkende bakken når hekkesesongen kommer. Du kan legge igjen en haug av tekke eller gress slik at de vil være i stand til å bruke det som en del av reiret.
  • Vær sikker på at du har en tilstrekkelig tilførsel av vann. Du kan plassere en dam i hagen din hvor fuglene kan drikke. Men det er bedre å installere et grunt vann fontene, slik at disse fugler og andre fugler vil være i stand til å bade i tillegg. Installere en fontene vil også legge til estetisk verdi på din vakre hage. Vær sikker på at du vet hvordan du installerer en, eller enda bedre, leie en profesjonell som vet hvordan du skal installere en vannfontene.

Hvordan tiltrekke Blue Jays til en hage. Gi Blue Jays det de elsker.
Hvordan tiltrekke Blue Jays til en hage. Gi Blue Jays det de elsker.

Tiltrekker fugler som Blue Jays ikke nødvendigvis krever mye arbeid. Du må bare være følsom for hva de trenger.