E2y

Slik holder du en lovebird omgjengelig

Lovebirds er små

Lovebirds er små, tettvokst, men svært energisk fugler fra papegøyen familien. Det finnes ni forskjellige arter av turtelduene som vanligvis finnes hovedsakelig i afrikanske kontinentet. En lovebird gjennomsnittlige levetid er mellom ti til femten år. De er omgjengelig av natur, men likevel kan bli ganske plagsom hvis igjen uten tilsyn.

Turtelduene har tendens til å bli svært vokale når opprørt eller misfornøyd. Riktig sosialisering og oppmerksomme pleie er nødvendig for å sikre et sterkt bånd med eieren. Denne artikkelen vil vise deg forskjellige tips om hvordan å bygge et godt forhold til lovebird for å holde sin munter og amorøse oppførsel.

  • Kjøpe en lovebird gangen. I motsetning til det mange tror, ​​kan turtelduene overleve uten ledsager. Det er faktisk mer fordelaktig for deg som eier å holde en enkelt lovebird hvis du ønsker å bygge en sterk sammenheng mellom n deg og ditt kjæledyr. Hvis du kjøper fuglen i par, de to fuglene vil mer sannsynlig bånd med hverandre i stedet for med deg.
  • Vær forberedt på å øve ekstra tid og krefter med lovebird din. Lovebirds trenger konstant interaksjon for å holde dem tilfreds. De fleste Lovebird eiere innrømme at med kun en lovebird krever spesialisert omsorg for å beholde fuglen omgjengelig. Noen eksperter foreslår at eierne planlegger å kjøpe en enkelt lovebird vurdere å kjøpe mannlige turtelduene siden de har mindre tendenser til å bli sjalu og territorielle.
  • Kjøp et par hvis du er forberedt på å forplikte seg ekstra tid og innsats. I å kjøpe et par, ikke er å velge bare to fugler fra flokken. Ta særlig hensyn til oppførsel av de to fuglene. Det beste er om du får fugler som allerede har blitt gruppert. Se etter parene som sitter ved siden av hverandre, grooming eller mate hverandre. Disse handlingene er normale indikasjoner på en sammenkoblet lovebird.
  • Ta din lovebird ut av buret hver dag. Lovebirds trenger å utmatte noen av sine enorme energi ved å fly hver dag. Sørg for at alle vinduer er låst og at fans er slått av for å hindre dem fra å fly bort og skadet seg. Det er også best hvis du lar din fugl fly rundt i et rom der det ikke er noen verdifulle møbler, smykker eller viktige papirer. Holde disse elementene borte fra kjæledyret ditt siden turtelduene ikke anerkjenner forskjellen mellom disse elementene og deres tygge leker en gang ut av burene sine.
  • La din lovebird å abbor i hånden everyda y. Tren din fugl å hvile på hånden ved hjelp av en fugl bånd. Regelmessig pet og snakke med turtelduene. Holde en lovebird i et bur begrenser båndet mellom dere. Turtelduene som ikke holdt regelmessig kan bli rastløs og kjapt selv til eieren.
  • Gi leker å holde kjæledyret stimulert. For å holde lovebird stimulert når du ikke er tilgjengelig, må ulike fugl leker tilgjengelig inne i fuglebur. Sett noen bur stiger, fugl svinger og tygge leker å avlede hans oppmerksomhet. Du kan også sette noen paper roll kartonger eller små biter av papir siden turtelduene elsker å strippe materialer med nebbet.

Slik holder du en lovebird omgjengelig. Kjøpe en lovebird gangen.
Slik holder du en lovebird omgjengelig. Kjøpe en lovebird gangen.

Tar en lovebird som kjæledyr krever mer fra deg som eier enn bare å gi mat og renhold fuglebur. Vis din kjærlighet for lovebird din ved å følge noen av de pleie tipsene ovenfor. Med sin lange levetid og sterk og inntagende personlighet, tid og krefter du investert i ditt kjæledyr er virkelig verdt det.