E2y

Hvordan lære en papegøye å snakke

Papegøyer er naturlige pratmakere

Papegøyer er naturlige pratmakere. De lett plukke opp ord til glede for mange hundeeiere. Selv om de fleste papegøyer har evnen til å produsere lyder som menneskelig tale, er det spesifikke arter som er helt fantastiske i å etterligne menneskelig tale og svare når snakket med. Dette er de doble gule-ledet, gul-naped, og blå-fronted Amazon papegøyer. Også den yngre papegøyen er, jo lettere er det å lære.

Papegøyer også lære å snakke på flere måter. Eksperter sier at papegøyer, som holdes alene med eiere som snakker mye, og de holdt med andre papegøyer som snakker, er de som er mer utsatt for læring.

 • Kjenn din pet. Før du prøver å lære papegøye, må du bestemme nivået på snakker du ønsker ditt kjæledyr til å lære. Papegøyer kan lære å imitere menneskelig tale. De kan også lære å reagere når du blir spurt sett spørsmål. Sistnevnte krever imidlertid at PARROT bør læres først. Undervisning ditt kjæledyr papegøye å svare er mye vanskeligere å gjøre og det må også mye tålmodighet fra trener. Så hvis du tror at å lære å etterligne er god nok for ditt kjæledyr, så det er der trener bør fokusere.
  Hvordan lære en papegøye å snakke. Etablere et bånd mellom deg og ditt kjæledyr.
  Hvordan lære en papegøye å snakke. Etablere et bånd mellom deg og ditt kjæledyr.

  Du må gjøre noen undersøkelser først på din papegøye er spesielt specie å vite omfanget av opplæringen bør gjennomgå. Dette vil sette dine forventninger, og det vil hjelpe deg å finne den perfekte treningsmetode for ditt kjæledyr.

 • Etablere et bånd mellom deg og ditt kjæledyr. Dette er neste viktig ting å gjøre. Husk at et sunt og lykkelig papegøye vil være mer ivrig etter å kommunisere med sin eier. Hvis det er et nytt kjæledyr, la det på tide å få avgjort i sitt nye hjem. Stadig snakke til den i en myk tone til dere begge har blitt komfortabel med hverandre.
 • Angi et daglig trening rutine. Dette vil hjelpe ditt kjæledyr blir vant til å bli undervist. To 15-minutters økter, en gang om morgenen og en gang på ettermiddagen ville være stor.
 • Velg et enkelt ord eller en enkel setning. Undervisning en fugl eget navn er alltid en god start. Andre alternativer kan være: "Hei", "God morgen", "Hallo", "Bye-bye," osv. Hold deg til disse ord før fuglen lærer dem. Alltid lære kjæledyret én ting om gangen for ikke å forvirre den. Oppgi ordet langsomt og tydelig.
 • Bruk en glad og entusiastisk tone. Birds plukke opp på følelser bak det talte ord. Jo mer følelser brukes når du snakker et ord, jo mer innflytelse det har på fuglen. Gjenta dette til kjæledyret ditt reagerer ved å lage en lyd. På dette punktet, ikke lyden ikke å være lik ordet. Ros den og gi den en godbit hver gang den reagerer med en støy. Gjør dette til kjæledyret ditt er i stand til å helt si ordet. Dette kan ta uker til måneder. Ikke bli frustrert. CD og andre audio verktøy kan også brukes, men disse bør aldri erstatte levende interaksjon.

Når din papegøye har utviklet et omfattende vokabular

Når din papegøye har utviklet et omfattende vokabular, avgjøre om du tror trening kan gå videre for å dekke "svare". Å trene kjæledyr papegøye hvordan de skal reagere, undervise svaret først, som du ville gjort med teknikken ovenfor. Når det lærer å etterligne responsen, be den ved å stille spørsmålet. Gjenta spørre før det roper det riktige svaret. Belønn hunden når den gjør dette. Gjenta til responsen blir konsekvent.