E2y

Hvordan trene en undulat å snakke

En undulat har potensial til å følge hva du sier

En undulat har potensial til å følge hva du sier. Faktisk er undulater kjent for å være svært gode pratmakere som noen ganger kan det til og med irritere deg. Dette kan ta tid, men som en undulat bare lærer å snakke når du har lært ham hvordan. Alt du trenger å gjøre er å vite den riktige måten på hvordan du kan trene din undulat å snakke. En undulat vil etter hvert begynne å snakke i ca 3 måneder fra når du har begynt å trene ham.

Her er noen tips om hvordan du gjør din undulat diskusjon:

  1. Sett din undulat i et rolig sted. Ditt rom kan være et godt sted å sette ham så lenge du ikke slå på TV eller radio, da dette kan distrahere fuglen. Din stemme bør være den eneste lyden som han hører mens undulaten er i rommet ditt. Når han blir distrahert med andre lyder han vil ikke høre på deg. Pass også på at fuglen er komfortabel med stedet og temperaturen er passe for ham.
  2. Når du har plassert fuglen sammen med fuglen bur på rommet ditt, snakk med undulaten. Gjør dette hver dag i noen minutter. Fortsett å snakke med fuglen selv om han synes ikke å være å lytte. Denne prosedyren er gjort slik at han vil bli brukt til stemmen din. Du kan gjøre dette i minst to uker.
  3. Hvis fuglen er allerede brukt til stemmen din, kan du nå begynne å trene ham til å snakke. Gjenta ord som du vil at han skal si. Du kan begynne med bare ett ord, slik at han kan fange opp lett. Gjør dette i ca 10 minutter daglig foran ham. Du kan også gjenta ordet hver gang du går til hans bur eller er bare går forbi. Ikke lære ham andre ord til han er i stand til å snakke det første ordet som du lærte ham. Blanding andre ord vil bare forvirre fuglen, og resultatet er at han ikke kan snakke i stedet.
  4. Hvis du tror at undulaten er klar, kan du nå ta ham ut av rommet ditt og utsetter fuglen til andre mennesker. Fortsett med å gjenta ordet som du vil at han skal si. På denne tiden, vil fuglen bli nå kjent med stemmen din, og vil ikke være lett forvirret eller bli distrahert med andre stemmer og lyder.
  5. Du vil faktisk vite at fuglen har allerede tilpasset til å snakke ved å svare deg tilbake når du forteller ham ordet du vil at han skal si. Selv om han har gjentatt det du sa, fortsetter å gjenta det til ham før han blir vant til ordet. Etter å bli vant til ordet, kan du fortsette å lære ham andre ord å utvide din undulat vokabular.
Hvordan trene en undulat å snakke. Sett din undulat i et rolig sted.
Hvordan trene en undulat å snakke. Sett din undulat i et rolig sted.

Det er morsomt å høre undulaten diskusjon etter trening ham i flere uker. Bare vær forsiktig med å lære ham ikke krenkende ord som han kan uttale det foran gjestene dine og du ikke vil ha dem til å mislike ditt kjæledyr!