E2y

Hvordan lære paraply sikkerheten til barn

Fra tid til annen, vil barna trenger å bruke paraplyer

Fra tid til annen, vil barna trenger å bruke paraplyer. Hvis du veilede dem i hvert øyeblikk av å bruke paraplyer, det vil i hvert fall ikke være noe problem. Men når den tid kommer at de trenger å bruke dem uten tilsyn, kommer et reelt problem ute av bildet utvilsomt.

Faktisk kan enkelte deler av en paraply forårsake skader på barn hvis de ikke bruker den med omhu. Derfor er det svært viktig å forberede barna i å bruke paraplyer ved å lære dem om sikkerhet. For å veilede deg med dette, her er de mest effektive tips i å lære barna om paraply sikkerhet:

Hvordan lære paraply sikkerheten til barn. Tog barn hvordan å holde paraplyer.
Hvordan lære paraply sikkerheten til barn. Tog barn hvordan å holde paraplyer.

Tog barn hvordan å holde paraplyer. Feil håndtering av paraplyer kan oppmuntre til en masse problemer. Derfor er det første du må lære barna hvordan de skal holde paraplyer på riktig måte. Start med å lære dem hvordan de skal håndtere paraplyer når fortsatt stengt. Pass på at du lar dem forstå at paraplyer 'spisse tupper kan være farlig, så de må bære paraplyer med tips vendt nedover hele tiden. Plus, minne dem om ikke å svinge sine paraplyer i luften.

La barna kjenne rekkevidden av paraplyer

La barna kjenne rekkevidden av paraplyer. La barna holde først sine paraplyer i håndtaket og strekke armene sideveis. Deretter, la dem rotere på plass. Dette vil åpne et nytt kunnskap til barn som til hvor langt deres paraplyer kan nå. Med dette, fortelle dem til å være svært forsiktig når du håndterer sine paraplyer spesielt når det er folk som står nær dem.

Lær dem hvordan de skal åpne paraplyer

Lære dem å åpne paraplyer. For å gjøre dette, må du minne dem om å alltid holde tipsene vekk fra kroppen sin hver gang de trenger å åpne sine paraplyer. Plus, lære dem å være klar over personer eller gjenstander i deres vei før endelig åpne en paraply opp.

Fra tid til annen, vil barna trenger å bruke paraplyer. La barna kjenne rekkevidden av paraplyer.
Fra tid til annen, vil barna trenger å bruke paraplyer. La barna kjenne rekkevidden av paraplyer.

La barnet føler de farlige deler av paraply. Det er godt å la barn berøre noen av tipsene i ribbeina av paraplyen sin, slik at de vet at en del kan føre til ulike problemer. Når du gjør dette, må du ha tilsyn hvert barn tett.

Lær dem hvordan de skal bruke paraplyer

Lær dem hvordan de skal bruke paraplyer. Paraply sikkerhet vil alltid være observert hvis barna vet når og hvor du faktisk bruker paraplyer. Med dette, må du lære dem hvordan de skal bruke paraplyer på riktig måte. Avskrekke dem fra å bruke paraplyer andre enn sitt formål. Dette er fordi noen barn har en tendens til å bruke paraplyer som sverd, balltre, staver, og lignende.

Lære dem å lukke paraplyer

Lære dem å lukke paraplyer. Hvis du lar barna dine ut uten å vite hvordan du trygt lukke sine paraplyer, kan de være i store problemer. Selvfølgelig kan deres små fingre lett bli fanget i paraplyer 'lukkemekanismen. Derfor, lær dine barn å gjøre dette på riktig måte slik at du ikke alltid har frykt for sine fingre blir klemt av sine paraplyer.

Før du lar barna bruke paraplyer for seg selv, sørg for at de vet alle disse tingene. Selv om dette vil kreve litt av din tid, vil det være verdt det, da dette vil oppmuntre sikkerhet for barna dine, så vel som andre mennesker de møter på veien.