E2y

Hvordan å ha en glad baby

Nye foreldre alltid ser for seg babyer å bli opptrådt og å følge deres sove mønster. Men lo og se, noen foreldre ender opp med å bo våken hele natten for å trøste en gråtende baby. Det er mange ting foreldre kan gjøre for å ha et lykkelig baby og holde dem fra å snu foreldrene til zombier.

Hvordan å ha en glad baby. Babyer gråter når de er ubehagelig.
Hvordan å ha en glad baby. Babyer gråter når de er ubehagelig.

  • Babyer gråter når de er ubehagelig. Finn ut hva som gjør babyen ubehagelig-en våt eller skitten bleie? For kaldt temperatur? Et insekt bite? Eller er barnet sulten eller tørst? Dette er bare noen grunner en baby ville kaste en passform og gråte i lang tid. Babyen vil vise sin mønster etter noen dager, og du vil være i stand til å justere på sin fôring tid og lur ganger. Det er best å mate babyen før sove i natt, og til å endre bleier før du sover.
  • Babyer liker å bli kost med sine foreldre, spesielt når de er fôring. Klemme babyen ofte men ikke for mye at du overse andre barn eller husarbeid. Den beste tiden å klemme ham er så snart han våkner og før han sover.
  • Gi barnet ditt nok plass til å spille. Veldig små spedbarn ikke flytte for mye, så puter og hengende leker er de beste for ham. Holde vakt, fordi han kan flytte puten til ansiktet hans. Du må sørge for at han er trygg fra kvelning. Større babyer som kryper og går trenger en større plass å streife rundt trygt. Plasser beskyttende puter på veggene og bord kanter. Pass på at de ikke får til trapper eller foran og bak dører. Plasser nok leker på rommet sitt eller spille pennen slik at de ikke blir lei.
  • Spille beroligende musikk, fortrinnsvis instrumental musikk, så babyen føles mer avslappet. Plutselige høye lyder kan skremme ham og skremme ham, og vil utløse hans gråt. Beroligende musikk sies å være bra for en baby intellektuelle utvikling. Det vil også gjøre foreldrene eller omsorgspersoner slappe av sammen med babyen.
  • Alltid være klar over endringene i babyens oppførsel. Dette er en indikasjon på hans helse, om han ikke føler deg bra eller er det noe galt. Følg også måten han lever eller spiser, hvis han har appetitt eller ikke. Observere alle disse tingene vil hjelpe deg å finne løsningen hvis barnet begynner å gråte, og han svarer ikke positivt med leker, kosing eller mat.
  • Hvis babyen er teething, så han er mer irritabel. Gi ham en teething leketøy som han kan tygge på en sikker måte. Sørg for at denne leken er alltid rene slik at han ikke vil bli syk.
  • Hvis barnet ditt har en bleie utslett, må du endre sin bleie oftere. Bedre ennå, bruke tøybleier i løpet av dagen, slik at luften kan sirkulere bedre i bleieområdet. Du kan også bruke vaselin eller et pulver for bleie utslett å la den tørke og leges raskt. Hvis bleie utslett blir verre, er det best å konsultere barnelege for sikker og effektiv medisinering.