E2y

Hvordan finne og nyte online dyreparker for barn

Se og nyte dyrelivet i en dyrehage er en morsom aktivitet som du kan nyte sammen med barna. Aktiviteten starter ved å sette av en hel dag fra jobb og kjører barna til din lokale eller statlige zoo. Men med springing av ulike Internett-teknologier inn i miksen, har noen av dine favoritt dyreparker oppgradert sine tjenester til å omfatte en virtuell tur i dyrehagen via videostrømmer over Internett. Dette gjør det så lett for barna å nyte en dyrehage uten å fysisk besøke den. Det er mange online dyreparker over hele Internett. Noen er gratis og andre er betalt for å se. Noen er ekte dyreparker med en elektronisk visning tjeneste, mens andre er virkelig online zoo ventures. Supplere barnas forståelse av dyr og dyreliv ved å finne ulike elektroniske dyreparker rundt og la dem se det så ofte de kan. Her er noen måter på hvordan å finne en online zoo og optimalisere den for maksimal glede av barna.

Sjekk din lokale eller statlige zoo. De fleste av de statlige og lokale dyreparker i USA gi noen form for elektronisk visning tjeneste der alle dyrene plassert overvåkes av webkameraer som streame live video direkte over Internett. Hvis du ønsker å sikre at barna dine ser på en ekte dyrehage på nettet, kan det være lurt å sjekke dyreparker i ditt område for å se om tilbudet den elektroniske tjenesten. Normalt vil disse dyreparker tilby online streaming tjenesten gratis likevel, noen dyreparker vil kreve en liten avgift for å dekke kostnadene for hele nettet gjennomføring.

Søk på nettet

Søk på nettet. Hvis din lokale dyreparker ikke dugde, ikke slite fordi det er hundrevis av forskjellige dyreparker som tilbyr online visning tjenester. Noen er ekte dyreparker gjør hele webcam streaming ting mens andre er virtuelle dyreparker som streame videoer som den primære delen av deres tjeneste. Uansett kan du enkelt finne disse ved å gjøre et raskt søk på Google med søkeordene "online zoo". Søket skal samle deg et par hundre solide nettsteder. Noen områder vil også gi deg online dyreparker basert på regionen. Et godt nettsted for regionale online zoo turer som du bør sjekke ut er thezooonline.com . Andre populære online zoo nettsteder er nationalzoo.si.edu , sandiegozoo.org , og denverzoo.org . Besøke disse nettstedene og lære hvordan du starter online stream.

Nyt online zoo

Hvordan finne og nyte online dyreparker for barn. Sjekk din lokale eller statlige zoo.
Hvordan finne og nyte online dyreparker for barn. Sjekk din lokale eller statlige zoo.

Nyt online zoo. Når du velger en bestemt online zoo å gå med, vil du ønsker å optimalisere opplevelsen. First off, må du oppleve den elektroniske dyrehagen med barna. Lære dem ting om hvert dyr du ser. Sammenligne hvert dyr fra forskjellige dyreparker spesielt hvis du viser dyreparker fra ulike regioner. Dernest, for å forbedre visning av disse dyreparker, sørge for at du har god Internett-båndbredde for å sikre at strømmen ikke blir hakkete. Få en rask bredbånd av en hastighet på minst 256 kilobit per sekund for å nyte en sømløs video stream. For det tredje, koble PCen til en stor TV-skjerm eller projektor for å forstørre videoen for alle å nyte. Endelig kan du nyte opplevelsen med god mat og drikke som barna vil like.

Gjøre opplevelsen en vanlig ting med barna. Online dyreparker kan ha nye dyr hver måned så sørg for å sjekke tilbake i gang en stund.