E2y

Hvordan å forbedre et barns visuelle - romlige IQ

Foreldre som du er så glade i å kjøpe pedagogiske produkter

Foreldre som du er så glade i å kjøpe pedagogiske produkter, selv om barnet ditt er for ung til å sette pris på hva du har for ham. Du føler sterkt at de pedagogiske produkter er sikker på å forbedre ditt barns mentale ferdigheter - at han kommer til å vokse intelligent på grunn av disse ting. Vel, ikke bli skuffet når du finner ut her at ikke alle barn ha nytte eller lære av å bli utsatt for pedagogiske produkter. Andre barn er visuelle-romlige elever. Bokstavelig talt, tror de i "bilder". De er i stand til å håndtere komplekse problemstillinger gjennom visuell stimulering og fantasi.

Nå, hvis barnet ditt er en visuell-romlig elev, her er noen måter å la deg effektivt å utvikle og forbedre sin IQ:

  1. Finn ut om ditt barns "faktiske" læringsstil. Hvis du stoler på tilgjengelige materialer på nettet, sjekk ut nettsteder på visuell-romlig læring. Du kan lett få sjekklister og retningslinjer i vurderingen ditt barns læring stil. Det finnes også en rekke tester som du kanskje ønsker å prøve. Selvfølgelig, hvis du har tid og ressurser, søker en profesjonell hjelp er alltid en fordel. Du kan la barnet ditt til å sitte gjennom en test utført av et privat senter. Definitivt, er resultatene kommer til å avsløre mye om ditt barns læring stil.
  2. Satse på visuelt materiale. De kommer til å hjelpe deg med å introdusere ideer til barnet ditt. Visuelt materiale kan være så grunnleggende som flashcards og bilder eller så teknisk som dataprogrammer og filmer på DVD. Visuelle materialer også la barnet ditt å forbedre sine minne ferdigheter.
  3. Ha mye håndverk forsyninger rundt. De oppfordrer barnet til å skape. Bruke håndverk forsyninger, kan barnet ditt doodle, skisse, tegne eller male. Hans evne til å spille på farger kan fortelle mye om hans visuelle-romlige IQ utvikling. Du kan også tillate ham å bruke et bilde og / eller et videokamera. Så mye som mulig, finne måter å subtilt innlemme håndverket og kunst inn i barns lek og læring tid.
  4. Gi ting å bryne barnets fine motorikken. La ham gjøre noen oppgaver. Han kan også løse noen labyrinter. Hvis barnet ditt er fortsatt ung, la ham fullføre tegninger hvor han kan ganske enkelt koble prikkene å fullføre.
  5. Registrere barnet ditt i kunst og / eller musikk klasser. Klassene er ment å hjelpe ham å forbedre sin selvtillit og selvfølelse. Bortsett fra pleie sine sosiale ferdigheter selv i ung alder, er han også betinget til å tenke og skape gjennom kunst og / eller musikk. Det er virkelig flott hvis klassene er bare i samfunnet. Nå, hvis hans kunst og / eller musikk ferdigheter viser seg å være enestående, må du kanskje finne en spesiell skole for å veilede ham grundig og profesjonelt.

Etter hvert som barnet modnes

Etter hvert som barnet modnes, gi ham muligheten til å analysere situasjoner nå og da. Du kan begynne med å tenke scenarier. La ham tenke meg at han er hovedpersonen og hans mål er å løse et bestemt problem. Etter hvert som barnet rolle spiller, spørre deg ham til å finne ut av ting og klamrer seg til et bestemt perspektiv.

Hvordan å forbedre et barns visuelle - romlige IQ. Finn ut om ditt barns "faktiske" læringsstil.
Hvordan å forbedre et barns visuelle - romlige IQ. Finn ut om ditt barns "faktiske" læringsstil.