E2y

Hvordan lære barnet ditt å kle

Å lære barnet å kle seg kan ikke være en lett oppgave

Å lære barnet å kle seg kan ikke være en lett oppgave. Imidlertid er denne oppgaven et springbrett i sin måte å lære selvstendighet. Det er mulig for deg å gjøre dette læringsprosessen lett hvis du vet noen ting. Slik gjør du:

  • Lær barnet ditt hvordan å velge sin garderobe for neste dag. Ett av de ferdigheter som barnet må lære i ung alder er muligheten til å velge de riktige klærne som han må bære. Lære ham hva du skal ha på en kald eller en varm dag kunne gjøres enklere ved å slå den inn i en enkel gjettelek. En måte å nærme seg dette ville være med å diskutere med ham de forskjellige værforhold, og hvilke klær som ville være passende for dem. Gjør det lettere for ham ved å vise ham scener fra Den slags klær folk har på seg under ulike klima. Når du er sikker på at han allerede har tatt denne leksjonen til hjertet, etablere et ritual med ham for å fortelle ham hvordan været ville være for neste dag, og la ham velge riktig klær for det.
  • Legg ut sine klær. Når barnet ditt har valgt hva klærne hans vil bli, legge ut sine klær slik at den vil være klar for neste dag. Men fristet du er, ikke forsøke å korrigere ham selv om han velger en upassende ensemble. I stedet la han ha hans valg av klær den påfølgende dagen. Hvis du legger merke til hvordan han begynner å bli ubehagelig, så fortell ham hvorfor, og fortelle ham hva valg av klær ville være mer passende neste gang. La ham lære av erfaring bør fremskynde ting for ham. Det ville også gi ham førstehånds erfaring av hvor ubehagelig det kan være hvis han velger feil sett med klær.
  • Vise barnet hvordan å kle. Undervisning ved å vise er en fin måte å gjøre ham lære å kle seg. Få et sett med klær til både deg og legge dem ut på hans seng. Start med å ta tak i et klesplagg, og ber ham om å gjøre det samme. Be ham om å gjenta etter deg, som du vise ham hvordan å kle seg med forskjellige klesplagg. Gi ham en anerkjennelse nikk som en form for oppmuntring hvis han er i stand til å følge dine instruksjoner også.
  • La barnet kle seg uten hjelp fra deg. Når barnet først mestrer hvordan å bruke forskjellige klesplagg, la ham kle på seg selv uten din hjelp. Gjør ditt beste for å motstå fristelsen til å hjelpe ham ut om han har en vanskelig tid. Motstå trangen til å le av ham også når han bærer klærne sine på feil måte. I stedet ber oppmuntre ham til å begynne på nytt, samtidig som han tar av seg klærne. Prise ham når han endelig gjør gjerning høyre.


Hvordan lære barnet ditt å kle. Lær barnet ditt hvordan å velge sin garderobe for neste dag.
Hvordan lære barnet ditt å kle. Lær barnet ditt hvordan å velge sin garderobe for neste dag.

Å lære barnet å kle seg riktig er bare en av måtene som kan gjøre at du føler at du gjør jobben din akkurat som en forelder. Det er en måte å være i stand til å gi deg selv en følelse av prestasjon og oppfyllelse blant alle de vanskeligheter med å oppdra et barn. Med disse trinnene, vil du finne ut at å lære barnet ditt å kle seg er en morsom aktivitet.