E2y

Hvordan lære et barn å ri en tricycle

Lære å ri en tricycle er ditt barns springbrett mot riding sin egen sykkel. Dette vil introdusere ham til balansering og manøvrering nødvendig. Det kan ta tid som alle andre nyvinninger, men gnisten du vil se på øynene hans er nok belønning for det arbeidet du har satt i.

Hvordan lære et barn å ri en tricycle. Å vite det grunnleggende vil holde ham trygg.
Hvordan lære et barn å ri en tricycle. Å vite det grunnleggende vil holde ham trygg.

Hold hendene stødig som du veilede barnet langs veien i oppfyllelse.

  1. Få ham rett ride. Lessons vil ikke være mulig uten å få egnet tricycle for barnet ditt. Fokusere på å få riktig størrelse. Vær oppmerksom på detaljer som stabilitet og stabilitet. Du kan sjekke dette ved å la barnets føtter å berøre bakken når bilen ikke er i bevegelse. Jo nærmere føttene er jo bedre valg er. Barnets alder er en annen faktor som du må se nærmere på. De tradisjonelle oppreist trehjulssykler bør ikke gis til eldre barn. Disse fungerer ikke bra, spesielt på ujevnt underlag. To-åringer kan lett velte på grunn av de økte hastighetene de foretrekker. The Big Wheels eller moderne semi-tilbakelent typer er tryggere for barn på jakt etter mer vind på grunn av forbedret trekkraft og bryte systemet. Likevel er det ikke praktisk å trene barnet ditt ved hjelp av denne turen som de kan bli forfremmet til ulike sykkel variasjoner som han får mer styrke og koordinasjon.
  2. Å vite det grunnleggende vil holde ham trygg. Lag en demonstrasjon av hvordan han skal sitte ordentlig. Vis ham hvordan å sette på sikkerhet tannhjul spesielt hans hjelm. Den bør inneholde en stropp som kan passe perfekt sammen konturene av haken. Lære ham å utnytte bremsene hvis hans har en. Hvis ikke, lære ham å bruke føttene til å bremse ned og stoppe tilsvarende. Spice opp ting ved å lære ungen å maksimere en back skritt. Dette er en valgfri funksjon men barnet ditt vil ha en eksplosjon stående på ryggen mens han presser hans leketøy mot et ønsket område.
  3. La hendene jobbe med føttene. Det er tilfeller når et barn kan få lov til å prøve seg på en trehjulssykkel, selv om han ikke har mestret walking. I slike tilfeller er det best å utøve sin hånd og fot koordinasjon. Dette kan oppnås ved å lære ham prinsippene for styring og syklet. Plasser foten av ungen din på pedalen. Vis barnet at hans kjøretøy vil begynne å bevege seg når han utøver press på pedalen. Du kan gjøre dette med hånden. Ha litt ekstra juice ved å skyve sin tur fremover. Økt eksponering for slikt scenario vil tilrettelegge for læring som sine muskler forholde seg til hver bevegelse. Når føttene er på rett spor du kan slå sin konsentrasjon på sykkelstyre. Flytte disse delene mot venstre og høyre. Gjør disse til han fanger ideen. Barnet ditt vil begynne å styre på egen hånd og fremgang som ekstra erfaring kommer inn i bildet.

Sørg for at barnet er rolig med hver økt

Sørg for at barnet er rolig med hver økt. Vær sikker på at din tilstedeværelse er helt følt. Observere om det er en endring i oppførselen hans. Når tilliten er begynner det å slippe taket og la ham få den første turen av livet hans.