E2y

Hvordan lage raske og enkle bokmerker

Gjør billig bokmerker fra resirkulerte materialer

For de som elsker å lese, settling ned med en god bok er en glede som samsvarer med et glass vin, en god microbrew, fine sjokolade eller en stor sko salg. Men fordi lesing er ikke dyrt og er ofte klemt mellom anna lesere ofte unnlater å sette pris på arrangementet slik de skal. Ett tegn på uforsiktig lesing er velbrukt sider, salg-kvittering bokmerker eller mishandlede konvolutter poking ut av boken i stedet for et vakkert bokmerke. Et bokmerke, spesielt en pen en, minner leseren om at det han gjør er verdt å bruke tid som han bruker å gjøre det, at evnen til å lese er en gave, og at friheten til å lese hva han ønsker er et privilegium. Men bokmerker er bemerkelsesverdig dyrt. Snarere enn å kaste bort penger på en generisk bokmerke på bokhandel, hvorfor ikke lage noen egne bokmerker for å spare plass. Mens du er på den, gjøre noen ekstra for å gå videre til dine bok-elskende venner.

Trinn 1

Hvordan lage raske og enkle bokmerker. Kutt papir til den størrelsen du ønsker på bokmerket.
Hvordan lage raske og enkle bokmerker. Kutt papir til den størrelsen du ønsker på bokmerket.

Forsyninger

  • Gamle gratulasjonskort, kalender sider, spille kort eller andre papir Ephemera
  • Klare pakking tape eller laminering materialer
  • Hull, metall maljer og eyelet verktøy
  • Hamp hyssing, bomull streng, broderi tanntråd eller bånd
  • Knapper eller perler

Trinn 2

Kutt papir til den størrelsen du ønsker på bokmerket. Ett og et halvt til to inches er en fin bredde for de fleste bokmerker. Lengden spiller ingen rolle. Men det er fint å plukke en lengde som passer stilen på boken du leser. En standard innbundne boken vil gi rom for en lengre bokmerke enn en handel paperback.

Pynte kortet med et tilbud, klistremerker eller annen utsmykning.

Trinn 3

Gjør billig bokmerker fra resirkulerte materialer. Klipp to stykker av pakking tape litt lengre enn lengden på bokmerket.
Gjør billig bokmerker fra resirkulerte materialer. Klipp to stykker av pakking tape litt lengre enn lengden på bokmerket.

Klipp to stykker av pakking tape litt lengre enn lengden på bokmerket Bruk pakketeipen til 'laminat' begge sider av bokmerket Alternativ:.. Hvis du har laminering papir eller en lamineringsmaskin, laminat bokmerket.

Trim laminat om nødvendig.

Trinn 4

Bruk hull å slå et hull i toppen til midten av bokmerket.

Bruk eyelet verktøy for å sette inn et øye inn i hullet.

Træ hullet med hyssing eller andre tråden. Knot strengen om to inches fra enden. Tråd knapper eller perler på slutten av strengen. Knot strengen igjen Varamedlem:. Loop et dekorativt bånd gjennom hullet.

Trinn 5

Diverse informasjon

  • Det er ikke nødvendig å laminat bokmerket. Imidlertid vil en laminert bokmerke være mer holdbar og varer lenger.
  • Hvis du bestemmer deg for å gi bokmerkene som gaver, tilpasse dem ved å skrive et sitat fra mottakerens favoritt forfatter på baksiden av bokmerket.