E2y

Hvordan kjøpe non-gmo babymat

Per definisjon

Per definisjon, "genmodifiserte organismer (GMO) er et resultat av laboratorieprosesser som kunstig sette inn fremmede gener i DNA av matplanter eller dyr." Blant fordelene med genmodifisering er bedre matkvalitet, produkter med høyere næringsverdi og lengre holdbarhet. Men noen grupper hevder at GMO-produkter er skadelige for både mennesker og dyr. Debatten fortsetter om hvorvidt eller ikke GMO mat er faktisk risikabelt.

I en perfekt verden

I en perfekt verden, bør ingen av mat tilgjengelig for konsum være genmodifisert. Dessverre, friske, økologisk dyrkede matvarer er ikke lett tilgjengelig og er ganske dyrt. Men kan du likevel velger å gi barnet ditt ikke-genmodifiserte matvarer.

Før du kjøper ikke-GMO babymat, start ved å utdanne deg selv om hva er GMO og ikke-GMO matvarer. Du kan gå til følgende nettsteder for mer informasjon om dette emnet:

Hvordan kjøpe non-gmo babymat. Besøk en helsekostbutikk.
Hvordan kjøpe non-gmo babymat. Besøk en helsekostbutikk.

Når du er klar, her er noen tips i å kjøpe ikke-GMO babymat for din nye bunt av glede:

Besøk en helsekostbutikk. Fleste helsekostbutikker bære 100% økologisk mat for babyer og voksne også. Du kan også spørre i helsekostbutikker butikkpersonalet om informasjon om GM og ikke-GM matvarer.

Granske mat etiketter. Noen lokale dagligvarebutikker er nå strømpe opp på sunn mat. Sjekk om de har en sunn mat delen som tilbyr ikke-GMO babymat. Sørg for å lese babymat etiketten godt. Det skal tydelig fremgå at babymat er ikke-GM, inneholder ikke GMO eller "gjort uten genmodifiserte ingredienser."

Sjekk ut nettbutikker. Kjøp ikke-GMO babyen fra mat beslutningstakere som hjemmelaget baby , jordas beste og Taste bud økologisk barnemat som selger økologiske, ikke-GMO barnemat online.

Unngå produkter som inneholder "utsatte" ingredienser. Granske mat etiketter.
Unngå produkter som inneholder "utsatte" ingredienser. Granske mat etiketter.

Kjøp økologisk. Av amerikanske og kanadiske lov, kan alle 100% økologiske produkter ikke gjøres med GMO ingredienser. Se etter etiketter som sier: ". Laget med organiske ingredienser bare" 100% organisk eller

Unngå produkter som inneholder "utsatte" ingredienser

Unngå produkter som inneholder "faresonen" ingredienser. Soya, mais, raps (også kalt raps) og bomullsfrø er ansett som de "fire store" GMO ingredienser som finnes i mange produkter. Unngå produkter med disse ingrediensene med mindre de er ikke-genmodifisert. Søtsaker er ikke akkurat bra for babyer. Men hvis du trenger å bruke sukker på et tidspunkt, sørg for at er laget av 100% sukkerrør. Bare bruke organiske så vel som ikke-GMO søtningsmidler.

Kjøp fra bedrifter som bruker non-gmo ingredienser Følgende selskaper produserer barnemat uten genmodifiserte organismer i sine bestanddeler.:

  • Babyen er bare
  • Jordens Best
  • Gerber produkter
  • HappyBaby
  • Mamma Made Meals
  • Plum Organics
  • Tastybaby

Last ned non-gmo shopping guide. For mer informasjon om hvordan du kan unngå mat laget med genmodifiserte organismer, laste ned ikke-gmo shopping guide fra Responsible Technology.

Hvert år

Hvert år kan du finne mer og mer informasjon om fordelene og risikoen ved genmodifiserte matvarer. Starter babyen på 100% organisk og ikke-GM mat er en fin måte å trygge vokte hennes helse og velvære. Matvarer uten GMO som ingredienser er ofte dyrere. Men å vite at barnet ditt er å spise ikke-genmodifiserte matvarer er uvurderlig.