E2y

Hvordan håndtere et barns sutring

Barndommen er en bred aldersgruppe å forholde seg til som forelder

Barndommen er en bred aldersgruppe å forholde seg til som forelder, og du vet foreldre betyr ikke bare ditt biologiske barn. Hvis du er en lærer, dine foreldre ferdigheter også spiller inn i situasjoner som krever intervensjon og disiplin. Når det gjelder å ta vare på barn, forventer raserianfall og klynking å få din oppmerksomhet og tvinge deg til å gi etter for hva barnet ønsker. En strøm spille bobler til overflaten som barnet tester din evne til å håndtere og trekke linjen som et tilsyn voksen eller forelder.

Hvordan håndtere et barns sutring. Barndommen er en bred aldersgruppe å forholde seg til som forelder.
Hvordan håndtere et barns sutring. Barndommen er en bred aldersgruppe å forholde seg til som forelder.

Hvis du hele tiden arbeider med et barns klynking, her er tips om å håndtere det godt.

En. Behandle reaksjon. Du kan gjøre dette ved å forbli rolig og unngå å bli trukket inn i en krangel med barnet. Prøv å vurdere situasjonen og se om klynking er berettiget. Visse situasjoner som hvem som får ta ut søpla hver gang er noe som lett kan forhandles mens andre årsaker til klynking kan være mer komplisert som å bo ut lenger på skolen netter. Uansett situasjon, forbli rolig og aldri ty til å slå, roping, og spanking.

2. Pust dypt, telle til ti, og tenke før du tar initiativet. Ja, du hadde en lang dag på jobb og så kommer du hjem til et rotete hus. Du spør barnet ditt til å hjelpe deg å rydde opp og du blir møtt med mye sutring som har noe å gjøre med lekser og 90210. Sliten som du er, må du holde et stramt tøyler på temperamentet ditt, og ikke gå ballistiske. Riktignok er dette lettere sagt enn gjort, men med praksis, vil du være i stand til å gjøre dette. Pust, pust ut, tell til ti, og tenker på en moden svar som "Jeg vet at du jobber med noe, men jeg har hatt en lang dag, også, så jo før vi gjør dette, jo fortere vi er ferdig, så du kan gå tilbake til hva det er du gjør. Dessuten, jeg trenger deg til å hjelpe meg. "

3. Handle på det når klynking kommer ut av hånden. En klynking barn kan ikke bare velge å stemme ut hennes forferdelse eller frustrasjon, kan hun også uttrykke dette ved å slå eller kaste noe. Som forelder, vet du at dette er uakseptabelt. Hvis du ser sutre en eskalere til et innkast nede, her er et par ting du kan gjøre for å gripe inn:

Hvordan håndtere et barns sutring.
Hvordan håndtere et barns sutring.

  • Ved hjelp av en fast stemme, se på barnet direkte, få øyekontakt og fortelle henne at hun skal gifte også jobbet opp så be henne om å forlate rommet i 10 minutter slik at hun kan roe ned. Fortell henne å komme tilbake etter denne tid slik at du kan snakke som voksne.
  • Hvis du arbeider med en 4-åring for eksempel, kan du ignorere klynking før hun innser at du ikke betaler oppmerksomhet. Barnet vil roe seg ned tilstrekkelig etter denne erkjennelsen går opp for henne.

4. Ta henne ut av offentlig sted og inn i bilen. Når barnets klynking blir for høyt for komfort når du er på supermarkedet, restaurant, eller noen offentlig sted, ta henne vekk fra stedet og inn i bilen. En gang inne i bilen, advare henne om at du skal kjøre rett hjem hvis hun ikke oppfører seg ordentlig. Hvis du arbeider med en pre-teen eller en tenåringen, en direkte blikk eller en trussel om å være jordet vanligvis gjør utslaget.

Søk profesjonell rådgivning om barnets klynking eskalerer til et punkt der det er for mye for deg å håndtere, men for det meste, åpent å kommunisere med et barn løser dette problemet.