E2y

Hvordan gjøre nøysom dating

Nøysom dating: er det fortsatt mulig? Den gode nyheten er, ja! Her er noen ideer for å hjelpe deg i gang med dating din kjære på et budsjett:

En. Lei en film. Dette er trolig en av de mest praktiske ting du kan gjøre for å spare opp datoer. I stedet for å måtte vente lange linjer og se en film omgitt av fremmede, er det mer romantisk hvis du leier ca 04:57 filmtitler som du savnet på den store skjermen. Demp belysningen, kose seg på sofaen, og utarbeide en gigantisk kar med microwavable popcorn og litt iste. Det er ingenting som å se en film, privat screening, med den personen som du elsker.

Hvordan gjøre nøysom dating. Det du har det.
Hvordan gjøre nøysom dating. Det du har det.

2. Gjøre en aktivitet. Planlegg å gjøre noe som du liker sammen. Det kan være sykling, maling, matlaging, eller bare ha kaffe sammen og diskutere de siste nyhetene. Du kan også utvikle en hobby sammen, du kan både lære å lage pasta, spille gitar, eller lære et nytt språk, blant så mange andre.

3. Nyt naturen. Naturen gir uendelige skjønnhet og glede til alle, og det er tilgjengelig for gratis! Få fylle av naturens undere gjennom fotturer (se etter de beste turstier på din tilstand i favoritefamilyvacations.com ), sykling, ta bilder av naturlandskap, eller bare rett og slett se på solnedgangen.

4. Tenk ut av boksen. Ikke bli ledet til å tro at dating automatisk betyr å måtte stille opp for reservasjoner på en fancy restaurant. Det er så mange valgmuligheter der ute tilgjengelig for fantasifull og oppfinnsom. Og det beste er, vil du være sikker på å virkelig nyte din date hvis du tar deg tid til å skreddersy din tid sammen til å passe din smak og preferanser.

Hvis du elsker å danse, for eksempel, her er en idé: kle seg i elegante klær, spille en CD med alle dine favorittsanger og danse hele natten. Dekorere stuen med små duftende stearinlys, og i to timer forestill deg at du er på prom: bortsett fra at det er bare dere to, alene, og ingen blir nødt til å kutte inn på din romantisk dans.

Hvordan gjøre nøysom dating.
Hvordan gjøre nøysom dating.

Selv den tiden du tilbringer planlegging og forberedelser for daten din vil tjene til å binde deg nærmere som et par. Og det skader ikke at du klarte å spare opp store penger, også!

5. Gå for freebies. Finn ut de tilgjengelige kampanjer av virksomheter i ditt område. For eksempel, noen museer har gratis inngang på bestemte dager, samt noen nasjonalparker og dyreparker. Svømmehaller og andre rekreasjonsområder kan også tilby rabatter under off-peak måneder. Nøkkelen her er å ta seg tid til å ringe noen etableringer i din by og dens omkringliggende områder for å se om de tilbyr promoer som bare venter på å bli tatt av kunnskapsrike kunder som deg.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av måtene å date frugally. Husk at målet er å dating din kjære til å nyte hverandres selskap og ha samvær som vil utdype din obligasjon som et par. Når du kjøper den tankegangen at dette er mulig selv uten å måtte spytte i, vil så mange muligheter åpne opp før deg. Lykke til, og håper dette hjalp deg ut!