E2y

Hvordan gjøre en internasjonal adopsjon

Adoptere et barn er en av de mest uselviske handlinger en person eller personer som kan gjøre. Det er rett og slett for mange forlatte barn i ulike aldre som trenger kjærlighet og omsorg. Årsakene til å adoptere et barn er forskjellig for hver person eller par, og så er det grunner til å velge internasjonal adopsjon over en nasjonal en.

Internasjonal eller utenlandsk adopsjon er prosessen med å vedta og bringe et barn fra en annen nasjon å leve med deg i ditt eget land. Innenlands adopsjon på den annen side er å adoptere et barn fra land. Begge typer barnet adopsjon er underlagt svært strenge adopsjon lover. Denne private adopsjon tar måneder og år å behandle.

Hvordan gjøre en internasjonal adopsjon. Adoptere et barn.
Hvordan gjøre en internasjonal adopsjon. Adoptere et barn.

Gjennom 1993 Haag-konvensjonen om vern av barn og samarbeid i forbindelse med internasjonal adopsjon (Hague Adopsjon konvensjonen), ble en omfattende internasjonal avtale for å regulere og beskytte utenlandske adopsjoner nådd. Alle landene som deltok i denne historiske konvensjonen er pålagt å følge internasjonale standarder for praksis avtales for inter-country adopsjoner.

For å adoptere et barn fra utlandet, her er noen tips:

En. Forskning på adopsjon mellom land. Internett er full av informasjon om internasjonal adopsjon. Det beste stedet å finne pålitelig informasjon er Adopsjon . Dette byrået er under Office of Barns Emisjoner av US State Department. Alle ressursene du trenger om utenlandsk adopsjon kan bli funnet her. Her finner du informasjon om:

  • Hvem kan adoptere.
  • Hvem kan bli vedtatt.
  • Adopsjon etater.
  • Haag Process og Non-Hague Prosessen med adopsjon mellom land.
  • Relevant nyheter samt adopsjon statistikk.
  • Lenker til adopsjonsprosessen per land.
  • Skjemaer som må gjøres, og mer.

Hvordan gjøre en internasjonal adopsjon.
Hvordan gjøre en internasjonal adopsjon.

2. Bestemme hvilket land å adoptere fra. Det er lett å si at du ønsker å adoptere en asiatisk barn for eksempel. Men det er mange land i Asia, og hver har sine egne lover om internasjonal adopsjon. Potensielle adoptivforeldre må oppfylle visse krav knyttet til alder, økonomisk status, bosted krav, etc. Det er noen land som ikke tillater enslige adoptivforeldre, mens andre har vekt krav til foreldrene. Religion spiller også en rolle i noen lands adopsjon krav. Finn ut om du er kvalifisert til å adoptere fra landet du har valgt.

3. Finn en adopsjon byrå. Se etter en akkreditert adopsjon byrå innenfor staten. En lisensiert adopsjon byrå hjelper deg å navigere hele prosessen med internasjonal adopsjon. Byrået du velger må ha lang erfaring med landet du adoptere fra.

4. Finn en advokat. Se etter en advokat som har erfaring i å håndtere internasjonal adopsjon. Adopsjon er en juridisk prosess. Det er best å konsultere en advokat for å sikre at du følger de riktige prosedyrer i bruk. Juridisk representasjon er viktig for å beskytte dine rettigheter så vel som de av din snart-å-være adoptivbarnet.

Adoptere et barn

Adoptere et barn, uansett om det er en nasjonal eller en internasjonal adopsjon er en lang prosess. Det er mange krav å oppfylle, danner å signere, avgifter å betale, intervjuer og seminarer for å delta. Ikke alle land har de samme krav til adoptivforeldre. Med andre ord, er adopsjon ikke for sarte sjeler. Men etter å ha gjennomgått denne vanskelige prosessen, er gaven av å holde et barn i armene uvurderlig.