E2y

Hvordan gjenkjenne hudforandringer på grunn av graviditet

Under graviditet, går en kvinnes kropp gjennom mange endringer. Magen og brystene forstørre, får hun vekt og hun kan ha hudforandringer. Hudforandringer i svangerskapet er vanligvis knyttet til hormonelle forandringer. Flertallet av hudforandringer forsvinner etter fødselen, men det kan ta dager, uker eller måneder.

Følgende er vanlige hudforandringer i svangerskapet:

 1. Acne. Dessverre kan dine dager med akne breakouts ikke være over. Hold huden ren med en mild rensemelk for å redusere denne huden endring. Hvis du prøver å behandle din akne, er det viktig at du sjekke med din omsorgsperson, og noen acne behandlinger er ikke anbefalt under graviditet.

 • Mask of graviditet. Mask> Det offisielle navnet for denne tilstanden er chloasma eller melasma. Masken av svangerskapet er en ujevn bruning eller gulning av ansiktshuden på pannen, tinningene og øvre kinn, nese og hake. Det er forårsaket av østrogen og progesteron. Noen kvinner på hormon terapi, som p-pille, oppleve dette huden endring. Å minimere mørkere, prøv å unngå eksponering for solen.
 • Glødende. Glowing. Alle har hørt om den gravide gløden. Det er to grunner til dette under svangerskapet. Først kan oljeproduksjonen økes, skape skinnende ansiktshuden. Sekund, er det mer blodstrømmen gjennom de små blodkar i ansiktet.
 • Hvordan gjenkjenne hudforandringer på grunn av graviditet. Dessverre kan dine dager med akne breakouts ikke være over.
  Hvordan gjenkjenne hudforandringer på grunn av graviditet. Dessverre kan dine dager med akne breakouts ikke være over.

 • Kløe. Kløe. Noen kvinner har mild kløe rundt magen og brystene som huden strekker seg. Men noen kvinner har alvorlig kløe og rødhet over hele kroppen. Dette kan være et tegn på graviditet komplikasjon, hvis kløe er alvorlig, kan du kontakte leverandøren.
 • Line eller buk ring på magen. Linje> Noen kvinner får en mørk linje som går opp sin buk eller rundt sin navlen i andre trimester. Disse kvinnene hadde egentlig denne linjen hele tiden - det var bare veldig svak. Det formelle navnet for denne linjen er linea nigra. Det gjør forsvinner noen måneder etter levering.
 • Rød og / eller mildt kløende håndflatene eller fotsålene.> I slutten av svangerskapet, noen kvinner opplever dette hudendring, som er forårsaket av østrogen. Det offisielle navnet er palmar erytem. Det gjør fade etter graviditet og er liten grunn til bekymring.
 • St retch merker. St> Strekkmerker er merket av svangerskapet hver kvinne ønsker å unngå. Dette er striations på huden som er rosa, brun eller lilla. Under graviditet, mange kvinner får strekkmerker på buken, bryster, hofter, rumpe og selv lår. De er forårsaket når produksjonen av kollagen (en hud byggmester under huden vår) blir forstyrret på grunn av rask vekst. Når du leverer, vil strekkmerker blekne til en blek sølvblank farge, selv om de aldri vil forsvinne. Til tross for markedet for kremer for å hindre strekkmerker, er det tilsynelatende lite du kan gjøre for å faktisk hindre dem (selv om noen kvinner sverger ved strekke merke kremer). Det er noen teknikker for å eliminere eller redusere strekkmerker etter de vises, men du er nødt til å snakke med en hudlege eller en plastikk kirurg.
 • Skin Darkening. Hud> Noen kvinner opplever en grundig hud mørkere. Dette er mest uttalt i føflekker, fregner, areolas (brystvortene), kjønnsleppene og innsiden av lårene. Denne huden endring bør forsvinne etter at du leverer, selv om det kanskje ikke fullt forsvinne.
 • Hold huden ren med en mild rensemelk for å redusere denne huden endring. Hvis du prøver å behandle din akne, er det viktig at du sjekke med din omsorgsperson, og noen acne behandlinger er ikke anbefalt under graviditet.
  Hold huden ren med en mild rensemelk for å redusere denne huden endring. Hvis du prøver å behandle din akne, er det viktig at du sjekke med din omsorgsperson, og noen acne behandlinger er ikke anbefalt under graviditet.

 • Skin Tags. Skin> Dette er små utvekster eller klaffer stikker fra huden din. De kan danne hvor som helst, selv om de vanligvis dannes på nakken, brystene, armhuler eller steder klærne gni mot huden din. De ikke forsvinner etter levering, selv om din omsorgsperson kan trolig fjerne dem for deg.
 • Spide r årer. Spide> Spider årer er røde flekker med røde linjer som kommer ut av dem. De oppstår vanligvis i ansiktet, halsen, brystet eller armene. De bør falme eller forsvinne helt når du har din baby. Under arbeid, kan de sprette ut i ansiktet eller hvite delene av øynene, grunnet anstrengende skyve. Spider årer er også referert til som nevi.