E2y

Hvordan få en fetal doppler gratis

Før 1958


Før 1958, hadde mødre ingen måte å oppdage om babyer inne livmoren deres fortsatt hadde en sunn hjerterytme. Takk til Edward Hon, fosterets Doppler eller doppler, hjalp foreldrene være rolig om sine babyer tilstand inne i livmoren. Ville det ikke hjelpe deg å få fred i sinnet hvis du vet at barnet ditt hjerte banker fortsatt normalt?

Problemet er

Problemet er, kan Dopplers bli dyrt vurderer at de bare kan være nyttig for noen måneder. Leie Dopplers er mulig fra noen baby-relaterte selskaper. Men noen foreldre ikke har selv de billigste penger for å leie en doppler. Gode ​​nyheter for deg. Får en fetal Doppler for gratis er mulig.

Her er noen måter på hvordan du kan få en gratis fetal Doppler:

Sjekk Tiny heartbeats.or g . Grunnleggeren av dette nettstedet mistet et barn på grunn av dødfødsel. Hun mener at hennes sønn kunne vært reddet dersom hun bare hadde en Doppler hjemme for å overvåke barnet fra tid til annen. På grunn av dette, grunnla hun Tiny Heartbeats.org. Nettstedet er å hjelpe kvinner gjennom gratis Doppler leie. Du må kvalifisere seg i deres standard, men før du kan leie en gratis Doppler:

  • Resept for å bruke en doppler.
  • Har tidligere mistet en baby på grunn av graviditet utenfor livmoren, fetal død, abort, dødfødsel, høy risiko for graviditet, og levering komplikasjoner.
  • Du er minst 12 uker gravid. Doppler er fortsatt ubrukelig i løpet av de første 12 ukene fordi babyens hjerterytme ikke kan oppdages ennå.

Hvordan få en fetal doppler gratis. Du er minst 12 uker gravid.
Hvordan få en fetal doppler gratis. Du er minst 12 uker gravid.

Doppler låntakere må returnere enheten innen 10 dager etter fødselen. Hvis ikke, vil du bli belastet for Doppler.

Hvis kvalifisert

Hvis kvalifisert, kan du kontakte dem på dana.kern @ yahoo.com. Du vil bli sendt med en forpliktelse skjema eller du kan laste den ned nå. Returnere dette skjemaet ved å sende eller fakse det til 650-593-2451. Resepten skal bli sendt eller fakset, også.

Sjekk annonser eller legge inn en annonse på Freecycle . Nettstedet har som formål å stimulere gjenbruk og gjenvinning av ting, inkludert Dopplers. Søke etter ditt område, eller registrere deg for en konto først. Bruke nettstedet søkemotor for å lete etter en Doppler. Skriv inn "Doppler" i "ord for å se etter." Innskrenke søkeresultatet ved å inkludere foretrukne datoer og sjekke "Tilbudet" innlegg. Som et alternativ, kan du lage en ny Wanted innlegg. Oppgi behovet for en gratis Doppler og være håp om at noen vil se innlegget ditt og vil være sjenerøse til å velge deg om hennes hånd-me-ned.

Legge inn en annonse eller sjekk gratis oversikten nettsteder. Craigslist og andre lignende nettsteder er ofte brukt av selgere til å markedsføre sine varer. Men disse kan også være en arena for mødre som ønsker å få en gratis fetal Doppler eller gi bort en brukt doppler.

Sjekk med venner og lokale klubber. Spør legen din eller venner om de kjenner noen organisasjon eller noen som tilbyr en Doppler gratis. Du vil ha en slank sjanse til å få en gratis Doppler denne måten, men i det minste, er det verdt et forsøk. Å gjøre dette kan være din enkleste måten å få en gratis Doppler.


Hvis du ikke kan finne en gratis Doppler

Hvis du ikke kan finne en gratis doppler. Legge inn en annonse eller sjekk gratis oversikten nettsteder.
Hvis du ikke kan finne en gratis doppler. Legge inn en annonse eller sjekk gratis oversikten nettsteder.

Hvis du ikke kan finne en gratis Doppler, i hvert fall for leie, kan du vurdere å besøke nærmeste regjeringen klinikken i ditt område. Se om de tillater bruk av deres in-house Doppler gratis. Det vil være en fin måte å trene om klinikken ligger i gangavstand fra huset.