E2y

Hvordan finne ugle pellets

Ornitologi er en gren av zoologi som omhandler studiet av fugler

Ornitologi er en gren av zoologi som omhandler studiet av fugler. I zoologi klasser landsdekkende, har mange lærere inkludert ugle pellets i sine laboratorium undervisningsmateriell. Mange forskere mener at barns eksponering for slike vil starte takknemlighet ugler i området for å holde lokal skadedyr befolkningen i sjakk.

Ugle pellets er vanlig i nordlige områder, spesielt i låver som viser en kakofoni av hoots av forskjellige arter av ugler. Studere dem gjør barna klar over sin rolle i økosystemet. Men mange er på sjanser som til hvor du kan kjøpe ugle pellets for studien. Representanter for regjeringen har vært opprørt over mengden av penger angivelig kastet bort på noe så skumle som ugle avføring.

Hvordan finne ugle pellets. Uglen er roosting eller hekkeplasser.
Hvordan finne ugle pellets. Uglen er roosting eller hekkeplasser.

Nå, hvis du ønsker å finne gratis pellets, her er de beste stedene å få dem:

  1. I naturen. De beste stedene å lete etter ugle pellets er under bartrær. Det er der de fleste hauker, falker og ugler tendens til hønsehus etter et måltid. Låven ugler er den enkleste som de er mest sannsynlig å bo i siloer, låver og på klippeveggene baser. Eksotiske ugle pellets kan finnes i feltet gress eller i myrene.
  2. Uglen er roosting eller hekkeplasser. Dette ville være best for steder som har en stor bestand av ugler. Du bedre se etter en roosting ugle i løpet av dagen. Se på hvite sprut ved foten av trær eller høye bakken som mest sannsynlig en pellet er sammen. Barns og øde bygninger er de beste stedene å se siden det er pellet bygge-ups og de er beskyttet mot vær og vind svekke yttertrekk.

Når alle dine anstrengelser mislykkes, kan du kjøpe på nettet eller sile gjennom den lokale katalogen for disse etablissementene:

Ornitologi er en gren av zoologi som omhandler studiet av fugler. Vitenskap kit leverandører.
Ornitologi er en gren av zoologi som omhandler studiet av fugler. Vitenskap kit leverandører.

  1. Vitenskap kit leverandører. De vil mest sannsynlig spørre deg hva slags ugle du ønsker pellet å være fra så angi hvilken type ugle er representativ for den nasjonale hvor du bor. Dette kan koste litt som disse anleggene holde sine ugle pellets i spesielle hvelv og må betale ekstra for spesielle uglen pellet jegere å sørge for at deres pellet identifiserer hva slags ugle-menyen.
  2. Fugl ressurser. Dette er bedrifter som tar seg av fugler i deres naturlige miljø. De vil ha ugle pellets av uglene de huset i sine anlegg. De er billigere enn vitenskap kit leverandører, men du må kanskje besøke dem og få pellets selv.

Ugle pellets forteller historien om hva ugler spise uten dissekere dyr. De dannes når uglen spiser byttedyr hele. Dette går inn den Owl gizzard for mekanisk fordøyelsen, men dens fordøyelsesenzymer syrer vil ikke være i stand til å fordøye denne ting kjemisk. Den Owl muskuløs mage muggsopp disse ufordøyelige materialer i en pellet. Pelleten består av harde gjenstander - som skjeletter av byttedyr, inne mens mykere stoffer - som deres pels eller fjær, dekke det. Det representerer en ugle i enkelt måltid og er representativ for hvordan sunt og balansert en lokal økosystem er.