E2y

Hvordan du rengjør due avføring

Hvis du noensinne har ledd av scenene i tegneserier og filmer av tegn å bli regnet på av fugl akterdekk, bør du ikke. Det er ikke noe morsomt om det. Due avføring er ingen spøk, kommer i kontakt med dem er uklokt og farlig for helsen din, siden de kan bære sykdommer som encephalititis, cryptococcus og histoplasmosis. Dette gjør rydde opp due avføring ordentlig en absolutt nødvendighet. Feil håndtering og deponering kan føre til mange tilfeller av alvorlig sykdom i det omkringliggende området. Her er hvordan du rengjør due avføring:

Hvordan du rengjør due avføring. Bruk av personlig verneutstyr.
Hvordan du rengjør due avføring. Bruk av personlig verneutstyr.

  • Bruk av personlig verneutstyr. Før nærmer duen avføring, må du være iført riktig klær for å beskytte deg mot eksponering. En ansiktsmaske og gummihansker er helt avgjørende. Din største bekymring er å hindre luftbårne levering av viruset inn i nesen og munnen og direkte kontakt med den. Dessuten er det ikke nødvendig, men bare for å være sikker, bør du også ha langermede skjorter og bukser til ytterligere dekke huden din. Det kan virke som mye av forholdsregler bare for riktig avhending due avføring, men det er bedre å være safe than sorry.
  • Hold due avføring fuktig. Du bør ha med deg en sprayflaske fylt med vann eller en liten flaske med vann. Du må spray eller hell litt vann på due ekskrementer å fukte den og hindre den tørre støvpartikler fra å bli båret av vinden. Du ønsker ikke å gjøre en haug med ekskrementer grøtaktig. Bruk nok vann til å fukte det meste av avfallsmaterialet overflateareal. På samme tid, ikke spre dem rundt.
  • Feie opp duen avføring. Ta en metall eller hard-plast spatel eller maling skraper og små feiebrett fra hagearbeid / verktøy skur. Pass på at du ikke bruker disse objektene for eventuelle andre viktige jobber eller bruke dem regelmessig. Ordne alle brikkene i en haug og feie dem opp i feiebrett. Det er viktig at du ikke rører dem med hendene, selv om du har på deg hansker.
  • Disposisjon. Tømme innholdet i feiebrett din inn i en søppelsekk. Kontroller at dette søppelsekk er riktig festet og ikke rive eller rive åpen. Bruk en feiebrett pensel for å sikre at du får alle de due avføring inn i posen, du kan ikke gå glipp av selv den minste stykket. Som en ekstra forholdsregel, plasserer du først søppelsekk inn i en annen, slik at i tilfelle den første en revner, vil de due ekskrementer ikke komme ut. Sett søppelsekker utenfor for søppel lastebil for å plukke opp.
  • Aftermath. Det er alltid best å bruke engangshansker og munnbind, slik at du ikke risikerer å bli utsatt for duen avføring. Vaske dem er uklokt og kaster dem ut virkelig er den beste ideen. Grundig vask hendene etterpå. Fjern klærne og vaske dem med en gang bare for å være trygg. Du kan enten kvitte deg med feiebrett og feiebrett pensel hvis du kan kjøpe dem billig eller ren og vaske dem godt og oppbevar i en plastpose hvis du har tenkt å bruke dem igjen. Du bør imidlertid trolig bare bruke dem igjen for den uttrykkelige formål å rense due avføring eller annet avfall for å hindre forurensning.

Når du er renhold due avføring

Når du er renhold due avføring, må du være ekstra forsiktig så dere ikke blir utsatt for de skadelige sykdommer det bærer. Vær smart og fokusert. Følg disse trinnene, og du bør være all right.