E2y

Hvordan annonsere fødselen av en baby

I dag er det så mange muligheter for deg å få nyheter kjent, til en svært lav kostnad - eller til og med gratis! Hvis du er ute etter å finne måter å annonsere fødselen av den nye babyen, her er noen gode ideer for deg å prøve:

Hvordan annonsere fødselen av en baby. Opprette en Facebook fan side.
Hvordan annonsere fødselen av en baby. Opprette en Facebook fan side.

  • Opprette en Facebook fan side. Dette kan være en av de enkleste trinn for deg å prøve ut. Ikke bare vil dette tillate deg å kringkaste nyheter til allmennheten, vil dette også tillate deg å effektivt dokumentere viktige hendelser i ditt barns fødsel (hennes første bildet, de lokale, nasjonale og verdens hendelser som skjedde under hennes bursdag, etc) . Du kan deretter invitere vennene dine til å være en fan, og de kunne sende alle sine kommentarer og gratulasjoner på denne siden.
  • Send en e-post. Selvfølgelig kan du sende en e-post til familie og venner informere dem om den spesielle hendelsen. For å gjøre det mer kreativt og personlig, kan du skrive nyheter i avisen skjema, kan du bruke et verktøy som Microsoft Office Publisher for å hjelpe deg med å skrive nyheter i nyhetsbrevet skjemaet.
  • Tildele en nær venn til å ringe opp alle for deg. Du ønsker kanskje å tildele de første dagene etter at ditt arbeid for å fullføre resten for både deg og babyen din, og i så fall bør du tilordne en nær venn til å gjøre alle kunngjøringer for deg. Du kan gi henne en liste over kontaktpersoner for å ringe og informere dem om nyheter, du kan også sette en dato for en fest der du vil introdusere den nye babyen til verden. Har din venn informere alle av denne datoen, så vel.
  • Ta ut en annonse i lokalavisen. Du kan kommisjon en kunstnerisk venn til å designe en liten annonse for deg, komplett med babyens bilde. Har barnet ditt fulle navn og detaljer om hennes fødsel inkludert i annonsen. Ikke bare vil folk vite om barnets fødsel, er det noe du kunne stolt vise henne når hun vokser opp ("Look honning, du gjorde papirene bare ved å bli født!").
  • Fortell en eller to sentrale medlemmer av dine venner og familie. Du kan informere et familiemedlem og en venn, og du kunne stole på dem for å spre ordet rundt. Sørg for at denne personen du vil tildele å være budbringer kan sikkert få melding - sammen med de riktige detaljene - over.
  • Lage kort. Gjennom verktøy som enkelt som Microsoft Word eller Microsoft Office Publisher, kan du utforme kreative kort som du kan post til din nære familie og venner. Legg interessante catchphrases eksempel: «For en Babe!" eller, "Package nettopp kommet." Føl deg fri til å slippe løs din kreativitet og kringkaste dette gode nyheter med en blomstre!

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av de beste måtene for deg å kunngjøre den nye babyen kommer. Denne lykkelige begivenheten er virkelig verdt kringkasting, som i begynnelsen av nytt liv er noe som bør bli møtt med glede og spenning. Lykke til, og håper dette hjalp!