E2y

Hvordan å vite når man skal pierce et barns ører

Akkurat som mange andre barneoppdragelse spørsmål

Akkurat som mange andre barneoppdragelse spørsmål, svaret på når man skal pierce et barns ører avhenger av flere faktorer. I noen kulturer, kan små "ører bli gjennomboret ved eller kort tid etter fødselen. Men antar det er ingen kulturell norm, det beste svaret på spørsmålet om når man skal pierce et barns ører avhenger av barnet.

Et viktig punkt er alltid om barnet kan holde i ro. Når man beslutter å pierce et barns ører, kommer dette inn i bildet av flere grunner. Først og fremst trenger alle å ha øret piercing prosedyren gjøres å stå stille på den som utfører det gjelder verktøy av handelen. For de fleste trygt pierce en persons ører, gullsmeden eller lege, ofte en barnelege i tilfelle av barn, må være i stand til å justere første markeringene på hvert øre for hvor du skal plassere ørering å være estetisk tiltalende. Hvis disse merkene er forskjøvet eller senere savnet som barnet Wiggles, vil øredobber ikke være på samme nivå på hvert øre når utøveren presser avtrekkeren på pistolen brukes til å overføre øredobber. Dette kommer inn i bildet mer etter hvert som barnet vokser og kanskje ønsker å bruke lengre øredobber som er avhengige av å henge på samme lengde fra hver øreflipp å se bra ut.

En annen grunn til å vurdere om et barn kan holde fortsatt når du tenker på piercing barnets ører kommer inn i bildet etter at prosedyren er ferdig. Etter at ørene har blitt gjennomboret, øredobber må rengjøres og slått i en sirkel på hvert øre hver dag. Dette hindrer øredobber fra stikke til øreflippene og forårsaker infeksjoner. Hvis et barn ikke er i stand til å være stille lenge nok for foreldrene å ta en bomullspinne av teknisk sprit for å rense innlegget og deretter slå ørering i en sirkel, er det ikke en god tid for å ha det barnets hull i ørene. Av denne grunn, gjennomboret mange foreldre som velger å la sine barn få sine ører vente til barna er gamle nok til å rense og skru øredobber av seg selv.

Hvordan å vite når man skal pierce et barns ører. Akkurat som mange andre barneoppdragelse spørsmål.
Hvordan å vite når man skal pierce et barns ører. Akkurat som mange andre barneoppdragelse spørsmål.

Utover disse bekymringene, trenger en forelder å vurdere hvilke aktiviteter barnet har. Rett tid å pierce et barns ører er ikke når barnet går mange idretter og andre funksjoner der øredobber kan bli fanget i utstyr og forårsake skade.

Av disse grunner

For disse grunner, kan en forelder bestemme at de yngre måneder og år eller kanskje tidlig barneskole alder kan være riktig tidspunkt å pierce ørene av en mer føyelig barn. Andre vil velge å vente til en mer aktiv ungdom roer seg eller er mindre involvert i visse aktiviteter før å ha piercing gjort. Innen en familie, kan søsken engang hull i ørene til forskjellige tider.