E2y

Hvordan å underholde barna på en snø dag

En snow day kan være mye moro for barna hvis du vet hvordan å underholde dem i denne sesongen av kalde temperaturer. Snø dager kan bety barn mangler skole og en houseful barn å ivareta. Mens noen foreldre finner dette urovekkende, kan du reversere stress og endre den til underholdning. Finne smarte måter på hvordan å underholde barna på en snø dag. Dette vil ikke bare være moro for barna, men for dere som foreldre også. Her er hvordan du kan gjøre det:

  1. Forbered en overdådig frokost for barn før de selv begynner dagens aktiviteter. Varm suppe vil sikkert varme magen i morgen.
  2. Engasjere barna til snø aktiviteter som å opprette snøskulpturer. Dette kan være en god mulighet for foreldre og barn å tilbringe store bonding øyeblikk. Hjelp barna med byggingen, slik at du kan også lære dem verdien av samarbeid og kreativitet.
  3. Engasjere barna til et kunstprosjekt. Etter utendørs aktivitet, kan du også engasjere dem til en innendørs aktivitet som håndverket prosjektet. Sørg for at du har bestander av fargestoffer materialer og lerret. Mens du tar på denne aktiviteten, kan du samtidig tørke støvler og vinter tannhjul for neste dag friluftsliv.
  4. Sett opp baking prosjektet. Du kan involvere barna i å forberede sine snacks ved å lære dem å forberede muffins og kakao. Barna kan hjelpe i miksing av ingredienser mens de voksne gjør matlagingen.
  5. Klargjør gatefeier jakten. Dette kan være både innendørs og utendørs aktivitet. Dette er en billigere versjon av skattejakt der du skjule noen elementer og gi ledetråder som vil peke barna der elementene er. Kjøpe de behandler på lekebutikker.
  6. Forbered noen brettspill før middag. Og før du sender barna til å sove, lese dem noen godnatthistorier. Selv store barn liker å bli lest med historier spesielt på en koselig og varm peis.
  7. Rydd opp huset mens du spiller. Sett opp et løp med barna som involverer de ulike oppgavene om rengjøring av huset. Forbered noen premier som de vinnende barna vil like.
  8. Forbered nye sett med aktiviteter for neste dag. Sørg for at deres vinter gears er klar og kan gi barna nok varme mens de er ute i snøen. En snø ball kamp er et utmerket spill som barna kan nyte sammen med sine foreldre.
  9. Forbered snø dag oppskrifter for hele familien. Lag noen snø dagen snacks som supper, kaker og varm sjokolade. Selvfølgelig er det best for deg å forberede overdådig varm vinter husmannskost.

Hvordan å underholde barna på en snø dag. Forbered en overdådig frokost for barn før de selv begynner dagens aktiviteter.
Hvordan å underholde barna på en snø dag. Forbered en overdådig frokost for barn før de selv begynner dagens aktiviteter.

Vinteren bør være en mulighet for foreldre til å nyte sammen med barna sine snøen og ferie. Det kalde klimaet er en god invitasjon til noen fysiske og innendørs aktiviteter. Det er faktisk mange måter på hvordan å underholde barna på snø dager mens engasjere dem til en lærerik opplevelse.

Snøen dager trenger ikke å være et mareritt for foreldre, men snarere en mulighet for dem å forberede underholdende aktiviteter for barna. Sørg for at du gi barna nok tilsyn mens engasjerende dem til ulike aktiviteter.