E2y

Hvordan å skremme bort fugler med gamle CDer

Ja, de gamle CDer er fortsatt verdifull

Ja, din gamle CD-er er fortsatt verdifull. Ikke bare kaste dem bort. Du kan fortsatt bruke dem til å skremme bort fugler og holde frodige hagen avlinger fra å bli undertrykket. Dine gamle CDer reflektere skarpt lys. Sine refleksjoner er uunnværlig i skremmende bort mange ville være demolishers av vakre hager - Jays, Majority, spurver, og stær. Her er enkle trinn i å skremme bort fugler med dine gamle CD-er:

Hvordan å skremme bort fugler med gamle CDer. Begynne å bryte dine gamle CDer i halvdeler.
Hvordan å skremme bort fugler med gamle CDer. Begynne å bryte dine gamle CDer i halvdeler.

  1. Finn ut hvor mange gamle CDer du kan avse til å starte prosjektet. Selvfølgelig, jo mer du har, jo bedre kan beskytte hagen.
  2. Begynne å bryte dine gamle CDer i halvdeler. Du kan kutte dem ved hjelp av et par sterke saks. Eller så kan du bare bøye dem. Du kan gjøre det ved å holde den ene siden av CD, og ​​plasser den over kanten av disken din. Du kan også gjøre det i hvilken som helst flat overflate. Deretter presse frem dine gamle CD-pauser. Legg merke til at de ødelagte kantene på dine gamle CD-plater er skarpe og kan lett skjære deg. Så vær veldig forsiktig. Ikke la barna brekke eller håndtere dine gamle CD-er. Det er egentlig ikke trygt for dem å gjøre oppgaven.
  3. Få en puncher. Bruk den til å sette et hull på hver av den halve CD. Sørg for å gjøre eller plassere hullet et sted nær kanten av din gamle CD.
  4. Skjær noen biter av strenger. Ved hjelp av strengene, henge i hagen din CD halvdeler. Du kan plassere dem i frukttrær, klokkespill som vind. Lengden på strengene kommer til å avhenge av hvor høyt eller lavt det kan være lurt å henge disse CD halvdeler. Hvis du vil beholde CD halvdeler henger i hagen din for en lengre tid, velger du et sterkere materiale. Få et fiskesnøre. Eller kjøpe en wire line. Når CD halvdeler henger der ute, du vil ha dem til å tåle utbrudd av vind. Du kan heller ikke ønsker strenger å bare knipse ut. Så satse på en fisketur eller en wire line.
  5. Du bør henge CD halvdeler hvor sollyset kan direkte rammet dem. Når CD halvdeler begynne å reflektere sollyset, begynner de å skremme hagen fuglene unna.
  6. Hvis du har en masse gamle CDer å bruke, halverer lim to sammen. Sørg for at begge sider viser den blanke delen. I så fall, er dine CD halvdeler kommer til å sprette av lys mye bedre.
  7. Hvis du har frukt trær over hagen din, henger CD halverer hele kan være en god idé. Sollys kan kontinuerlig sprette av sted når som helst i løpet av hele dagen. Bortsett fra det, du også beskytte deg er fruktene av dine trær fra de samme bråkmakerne - critters og fugler, alle fordi du henger CD halvdeler.

Dette er en av de mange enheter som du kan bruke til å kjøre bort fuglene borte fra hagen din. Selv om det kanskje ikke egentlig fungerer 100% etter hensikten, men er det noe du kan gjøre på egen hånd, og det er ikke til å koste deg så mye.