E2y

Hvordan å roe en teething pjokk

Barnesykdommer småbarn kan være en håndfull. Å være altfor masete, overdreven sikling, såre tannkjøtt og dårlig appetitt er mer alvorlige bekymringer som økning i temperaturer-dette er bare noen av de tingene som kommer med en teething pjokk og dette kan være frustrerende for nye foreldre. Lær det grunnleggende om hvordan å roe en teething pjokk å gjøre denne opplevelsen mindre stressende for deg og den lille med litt hjelp fra disse tipsene:

Hvordan å roe en teething pjokk. Lær hvordan du kan finne ut om din pjokk er allerede tenner.
Hvordan å roe en teething pjokk. Lær hvordan du kan finne ut om din pjokk er allerede tenner.

  1. Les deg opp på temaet på forhånd hvis du kan. Småbarn begynner vanligvis tenner på seks måneder så begynner å lese opp på forhånd.
  2. Lær hvordan du kan finne ut om din pjokk er allerede tenner. Som allerede nevnt, skjer tenner vanligvis rundt den sjette måned, men det er forskjellig fra barn til barn, fordi babyer har ulike utviklingsstadier skritt. Det er imidlertid indikatorer. Beveger pjokk kjeven rundt oftere enn vanlig, eller har han tatt for å stikke ut sin underkjeven ut eller tygge på hendene og leker? Disse er de vanlige avslørende tegn på at han er barnesykdommer, som det tar litt tid å faktisk se tannen dukker opp.
  3. Etter å avgjøre om din pjokk er teething allerede av ikke, prøv å gi ham komfortable barnesykdommer stedene. Gummi biteringer for eksempel, er et populært valg blant foreldre. Gummien materialet er elastisk nok til å tåle biting og gi komfort til din teething baby.
  4. Tenner kan forårsake smerter og angst til smårolling. Å gjøre ham drikke kalde drikker eller gni isbiter på hans tannkjøttet kan hjelpe lindre sårhet. Et annet godt triks: sette sin smokk i kjøleskapet eller la det fryse litt og gi den til ham. Suge på den avkjølte eller halvfabrikater smokk kan bidra til å lette opp smerten. Gi ham frosne godbiter i løpet av dagen som frossen frukt Popsicle pinner kan også gjøre susen.
  5. Prøve å gi babyen myke kjeks eller knekkebrød. Det er barnesykdommer kjeks og kjeks tilgjengelig på markedet. Men sjekk ingrediensene for å se om de inneholder noe som barnet kan være allergisk mot.
  6. Har babyen sove i en tilbøyelig posisjon hvis han ikke får sove på grunn av teething smerter. Å ha ham sove i denne stillingen bidrar til å redusere smerte og ubehag. Prøv å legge en pute under hans baby madrass å skape en skråning.
  7. Legen anbefalte lammende salver for babyens tannkjøtt er også et levedyktig alternativ, spesielt hvis du har brukt opp de tipsene ovenfor. Aldri gi lammende salver uten å konsultere legen din og administrere dem etter mate babyen fordi en av dens virkninger er å nummen pjokk hals.
  8. Spør legen din for smertestillende medikamenter, spesielt når han har problemer med å sove eller får feber på grunn av barnesykdommer. Barnas paracetamol eller ibuprofen er vanligvis anbefalt av leger, men sjekk med legen din først før du gir den til barnet ditt. Naturlige eller organiske barnesykdommer tabletter for småbarn er også tilgjengelig på ditt lokale drugstores. Dette er også sunne alternativer til syntetiske medisiner, igjen, spør legen din først før du gir dem til smårolling.

Lære å roe en teething pjokk på dette stadiet i livet hans er viktig for hans riktig utvikling og trivsel som forelder også. Ingen anstendig forelder vil være i stand til å stå å se sitt barn i smerte. Det tar bare litt trening og litt hjelp fra de tipsene du finner her.